Objavljeno: 27. 06. 2023 - 7:38

ZAVRŠEN 23. ADRIA CAMPING RALLY U MALOM LOŠINJU

U kampu ČIKAT na otoku Lošinju od 17. do 24. lipnja održan je 23. ADRIA CAMPING RALLY u organizaciji Udruge kampista Hrvatske i tvrtke Jadranka Turizam. 

Na ovogodišnjim susretima sudjelovalo je 58 posada i 133 osobe. Održana je svečana večera sa zabavnim programom. Prisutnima se na otvorenju obratio g. Dejan Jakovljević - direktor operacija za kampove u tvrtci Jadranka Turizam d.o.o., dobrodošlicu je poželio i predsjednik UKH g. Hrvoje Horvat, a svoj "prigovor" je dao i predsjednik slovačke udruge kampista g. Jaroslav Mišura koji je ujedno pozvao i na Dahlie rally u Slovačku koji će se održati krajem kolovoza.

,Podjeljena su priznanja za najudaljeniju posadu (Poljska, 1600 km), za najstariju sudionicu (Mađarska), te za najmlađu sudionicu (Slovačka). Održana su i dva prekrasna izleta - Mali i Veli Lošinj sa posjetom miomirisnim vrtovima, te izlet brodom na otok Ilovik. Svoj obol na prijemu mađarskih posada, svečanoj večeri te na izletima dala je i naša nova prevoditeljica mađarskog jezika g. Erika Proroković kojoj se i ovim putem zahvaljujemo na suradnji. Prvi put je sigurno najteže. 

Kampisti su se družili kako unutar svojih klubova tako i međunarodno. Vrijeme tijekom održavanja susreta poslužilo je i više nego odlično jer svih tjedan dana bilo je lijepo i sunčano.

Napomenimo da su ovogodišnji ACR počastili svojiom dolaskom i gospodin Joao Alves PEREIRA, predsjednik F.I.C.C.-a kao i dopredsjednik Europe Rally Committee gospodin Hanspeter HILTBRAND. Na sastanku s gosp. Hiltbrandom potpisan je i ugovor o organizaciji EUROPA RALLY-a u Hrvatskoj koji će se održati od 16. do 20. svibnja 2024. godine također u kampu ČIKAT.

Ovim putem se zahvaljujemo organizatorima, a posebice svim djelatnicima kampa Čikat na uspješno završenom Adria Camping Rallyju. Zahvaljujemo se i našim stalnim pokroviteljima koji su odobrili poboljšane uvjete boravka prije i poslije samog održavanja rallyja te sudjelovali s darovima u poklon paketu za sudionike. - tvrtkama PETRONI, KOESTLIN, CAMPING PLITVICE, PLITVICE HOLIDAY RESORT, TERME TUHELJ - kamp VITA, kamp KOVAČINE, ISTRALANDIA.

 
 
 
 
 
 
 
 
  Susreti - Sve