Objavljeno: 13. 12. 2023 - 10:13

ZIMSKI TURIZAM I ADVENTSKI PROGRAM U KAMPU ČIKAT

ADVENTSKI PROGRAM 

Vrijeme Adventa moguće je kombinirati uz doček Nove Godine u kampu. Ove godine gostima u kampu ČIKAT po prvi put su pripremili doček u restoranu Silver Bay, a posebno za vrijeme blagdana, terasa istoimenog restorana biti će natkrivena šatorom u kojem će se održavati većina prigodnog blagdanskog programa.

Iz bogatog Božićno-novogodišnjeg programa izdvajamo kreativne radionice za djecu, filmske večeri sa crtanim filmovima, posjet Djeda Božićnjaka, sajam lokalnih proizvoda, ispraćaj stare godine uz pjenušac i harmoniku, Novogodišnje kupanje u kampu 01.01. u 12h, te ostalo.

Više o Adventskoj ponudi možete pročitati na slijedećem linku: https://www.camp-cikat.com/hr/posebne-ponude-advent-u-kamp-cikat.aspx

Prigodni program za vrijeme Adventa u kampu također prati i progam u gradu Malom Lošinju. Ove godine božićna čarolija prisutna je u više kutaka grada, sam Advent se proširio i na ostale lokacije, ali uvijek uz humanitarnu notu i brojna sportsko-zabavna događanja. Svakako vrijedi istaknuti Studentsku večer 27.12.2023. uz nastup Matije Cveka, te doček Nove Godine 31.12. na glavnom gradskom trgu uz nastup glazbenika i pjevača iz popularnog showa 'A-strana'.

Posjetite nas i provjerite zašto je otok Lošinj destinacija koju vrijedi posjetiti tijekom cijele godine, a naročito tijekom božićno-novogodišnjih praznika kada vlada posebno ozračje u svim porama grada kao i srcima otočana koji vas toplo iščekuju!

ZIMSKI TURIZAM U KAMPU – od listopada do travnja

Osim ovog posebnog advenstkog razdoblja u kampu Čikat imamo  i posebne ponude za boravak u mobilnim kućicama i na parcelama, od kojih izdvajamo ponudu zimskog kampiranja za svega 23,20€ za dvije osobe na parceliranim kamp mjestu (priključci uključeni u cijenu) koja vrijedi do 24.03.2024: https://www.camp-cikat.com/hr/posebne-ponude-zimska-ponuda.aspx

Za one koji žele boraviti u kampu duži period tijekom zimskih mjeseci i uživati u blagodatima blage lošinjske klime, predlažemo našu long stay ponudu za mobilne kućice: https://www.camp-cikat.com/hr/posebne-ponude-mobilne-kucice-dugotrajni-zimski-boravak.aspx

POSEBNE POGODNOSTI ZA VRIJEME ZIMSKOG TURIZMA

Tijekom cijelog perioda zimskog turizma u kampu Čikat, naši gosti imaju i ostale pogodnosti, poput korištenja bazena hotela Punta uz popust od 20%, kao i posebne ponude na razne wellness tretmane u istoimenom hotelu. U kampu je moguće besplatno koristiti teretanu u sklopu Aquaparka.

 
 
  AKTUALNO - Novosti - Sve