Objavljeno: 01. 04. 2021 - 8:16

SPISAK OTVORENIH KAMPOVA U HRVATSKOJ

Kamp Svjetionik, Savudrija - otvoren od 19.3.

Mali kamp na svjetioniku u Savudriji s lijepo uređenim parcelama i modernim sanitarnim čvorom. Prilično sunčano mjesto s brojnim mogućnostima za šetnje i izlete uz more. 

Kamp Aminess Sirena, Novigrad - otvoren od 1. travnja

Prekrasan kamp s puno sjene, a također sunčanim dijelom i uređenom pješačkom stazom do Novigrada. 

Kamp Polidor, Funtana - otvoren tijekom cijele godine

Najbolji mali kamp u Hrvatskoj koji se može pohvaliti urednošću, ponudom i ljubaznošću osoblja. Mobilne kućice također su dostupne za kampiranje. 

Kamp Istra Premium Resort, Funtana - otvoren tijekom cijele godine

Jedan je od najboljih kampova u Hrvatskoj koji nudi puno zabave za djecu (igralište, zatvorena igraonica, sportski sadržaji, mogućnost vožnje bicikla i trčanja po uređenoj stazi uz more u samom kampu). Vrlo dobra lokacija, pa biciklom možete ići do Vrsara i Limskog kanala ili do Poreča, a da se ne morate voziti glavnom cestom. Tu je i grijani bazen koji će biti otvoren od 29. ožujka.

Kamp Porto Sole, Vrsar - otvoren tijekom cijele godine

Lijepo uređen kamp u blizini Vrsara poznat je po zimskom kampiranju. Mnogo mogućnosti za izlete okolicom, šetnju do Vrsara ili Limskog kanala. Dostupne parcele uz more i moderne mobilne kućice za 4 -6 osoba.

Kamp Porton Biondi, Rovinj - otvoren od 15.3.

Kamp u neposrednoj blizini starog dijela Rovinja (10 min. Pješice) s uređenim terasama. 

Kamp Ulika, Rovinj - otvoren od 26.3.

Izvrsni mali kamp namijenjen posebno odraslima koji žele uživati ​​u vrhunskoj gastronomskoj ponudi restorana u kampu, žele prošetati uz more ili starim dijelom Rovinja. 

Kamp Arena Grand Kažela - Medulin - otvoren tijekom cijele godine

Obnovljeni kamp na kraju Istre, gdje također ima mnogo sunčanih parcela. 

Kamp Arena Medulin - otvaranje 1.4.

Veliki kamp u samom Medulinu, koji također ima pješčane plaže i poznat je po poluotoku na kraju kampa. 

Kamp Arena Stoja, Pula - otvorenje 1.4.

Kamp Arena Stoja jedini je kamp u Puli, tako da nudi kombinaciju kampiranja i gradske vreve. 

Kamp Arena Stupice, Premantura - otvaranje 1.4.

Prekrasan kamp, ​​koji je najbliži rtu Kamenjak. Omogućuje brojne pješačke i biciklističke staze te istraživanje cijelog Kamenjaka. Proljeće je također popularno mjesto za surfanje. 

Kamp Omišalj, otok Krk - otvoren tijekom cijele godine

Ljeti kamp nudi malo hlada, ali ovo je izvrsno za proljetno kampiranje. Parcele i mobilne kućice raspoređene su duž zaljeva, za djecu su uredili igrališta, zanimljiv mini golf i mini ZOO vrt (poniji, ovce, koze, kokoši). 

Kamp Aminess Atea Resort, Njivice - otvoren od 1.4.

Bivši kamp u Njivicama ove godine ima novo ime Aminess Atea. Lijepo uređeni tereni za kampiranje u hladu ili na sunčanom dijelu te obnovljeni sanitarni čvorovi. U blizini mora ili velikog dječjeg igrališta mogu unajmiti mobilne kućice za 4-6 osoba, većina s dvije, a neke imaju i tri spavaće sobe. Zanimljivo mjesto za šetnje uz more, izlete oko otoka Krka i cijelog Kvarnera.

Kamp Ježevac Premium, Krk - otvoren tijekom cijele godine

Jedan od najboljih kampova na otoku Krku prvi je put otvoren ove godine. Izvrsna lokacija 5 minuta od centra Krka - dostupne sunčane parcele uz more i mobilne kućice smještene na terasama iznad plaže. 

Kamp Bor, grad Krk - otvoren tijekom cijele godine

Zanimljiv kamp iznad grada Krka (10 minuta hoda do centra ili do mora), koji omogućuje kampiranje na uređenim parcelama i korištenje grijanih toaleta. Na tom području postoje mnoge dobro održavane staze za brdski biciklizam.

Kamp Kovačine, Cres - otvoren od 26.3.

Kamp Kovačine smješten je na rubu grada Cresa, koji je povezan s obalnom šetnicom. Desni dio kampa također je namijenjen kampiranju FKK. Dostupne parcele za kampiranje pod borovima ili među maslinama i mobilne kućice.

Kamp Lopari i kamp Rapoča, Nerezine - otvoren od 1.4.

U travnju će se na Lošinju otvoriti oba kampa u Nerezinama. Kamp Lopari ima više osunčanih terena, novih toaleta i više igrališta i sportskih terena. Kamp Rapoča je tik uz Nerezine, pa postoji nekoliko službi, na pr. restoran, trgovina itd. Oba kampa izvrsno su polazište za planinarske izlete na Osorščicu.

Kamp Poljana, Mali Lošinj - otvoren od 1.4.

Nešto prije Malog Lošinja smjestio se kamp Poljana, koji ima posebno mjesto, jer su parcele okrenute prema istočnoj i zapadnoj strani otoka. U kampu imaju sjenovite parcele, mobilne kućice i nekoliko glamping šatora. Uređena plaža za pse i izvrsna marina, jer lokacija nudi brojne lijepe jednodnevne izlete brodom.

Kamp Čikat, Mali Lošinj - otvoren tijekom cijele godine

Kamp Čikat smješten je na zapadnoj strani Malog Lošinja. Kamperi imaju pristup grijanim sanitarnim čvorovima i lijepo uređenim parcelama sa strujom i vodom. Na rubu kampa nalaze se i mobilne kućice s prostranim terasama. 

Kamp Falkensteiner Premium Zadar - otvoren tijekom cijele godine

Prije dvije godine potpuno obnovljeni kamp na periferiji Zadra. Prostrane i pješčane parcele za kampiranje i moderne mobilne kućice Adria. Zanimljivo mjesto za posjet starom dijelu grada, Paklenici i rijeci Zrmanji.

Kamp Kozarica, Pakoštane - otvoren od 3.4.

Sjenoviti kamp u Pakoštanima vrlo je omiljen među Slovencima. U okolici ima mnogo biciklističkih ruta, mogućnost izleta na zanimljivo Vransko jezero ili Biograd. 

Kamp Park Soline, Biograd - otvoren od 1.4.

Zanimljiv kamp na južnoj strani Biograda s kojim ga povezuje morska šetnica. Uređene parcele za kampiranje i prošle godine obnovljeni toaleti.

Kamp Šimuni, otok Pag - otvoren od 1.3.

Ako tražite kamp s najljepšom plažom, tada je kamp Šimuni definitivno na vašem popisu. Lijepo uređene terasaste parcele i razne mobilne kućice. 

Kamp Adriatic, Primošten - otvoren od 29.3.

Prekrasno uređen kamp u Dalmaciji, koji uz borove šume nudi i prekrasno more i prekrasnu plažu. Mirno mjesto, udaljeno 3 km od Primoštena, koje vodi do uređene staze uz more. 

Kamp Ugljan - otvoren od 1.4.

Doživjet ćete prekid veze s kopnom na Ugljanu. Moderno uređen kamp otvoren je prošle godine na samo nekoliko metara od pješčane uvale. Budući da kamp još nema puno hlada, izvrstan je za proljetno kampiranje.

Kamp Odmoree, Rtina - otvoren tijekom cijele godine

Izvrsni mini kamp Odmoree nalazi se između Paga i Zadra. Prekrasno uređene parcele za kampiranje i tri mobilne kućice, sve s pogledom na more i prekrasnim zalascima sunca. 

Kamp Galeb, Omiš - otvoren tijekom cijele godine

Kamp Galeb smješten je na rubu Omiša koji u pozadini nudi prekrasan krajolik mora i planina. Pješčana plaža u kampu, 10 minuta hoda do grada i brojne mogućnosti za izlete od Splita do Makarske.

Kamp Stobreč, Split - otvoren tijekom cijele godine

Želite li vidjeti dalmatinsku prijestolnicu i još malo uživati ​​u moru? Kamp Stobreč bit će prava lokacija, koja je zelena oaza Splita. Prekrasno uređene parcele, mobilne kućice, renovirani restoran i pješčana plaža. Do grada možete doći biciklom ili gradskim autobusom.

Butik kamp Bunja, Supetar, Brač - otvoren od 1.4.

Prošle godine na Braču je otvoren izvrstan mali kamp koji impresionira urednošću i prekrasnom šljunčanom plažom.

Kamp Lavanda, Orebić, Pelješac - otvoren od 1.4.

Nešto prije Orebića na terasama je uređen kamp Lavanda. Izvrstan izbor zbog sunčanog položaja, mirnog položaja i privatne plaže. Štenad koji ima svoju plažu također je vrlo dobrodošao. 

Kamp Lupis, Lovište, Pelješac - otvoren tijekom cijele godine

Odličan mali kamp na kraju poluotoka gdje možete uživati ​​u sunčanom proljeću i kampiranju među maslinama.

Izvor: avtokampi.si

  AKTUALNO - Novosti - Sve