POLIDOR Funtana

Polidor je mali obiteljski kamp s 4 zvjezdice smješten kraj Bijele uvale, u neposrednoj blizini mjestašca Funtana, u Istri, Hrvatska. Otvoreni smo tijekom cijele godine i možemo primiti do 300 osoba.

Samo 800 m od kampa, na puteljku koji spaja grad Funtanu i kamp Bijela uvala, nalazi se naša moderno opremljena, šljunčana plaža do koje se može doći pješice, biciklom, autom ili turističkim vlakićem. Za vaš potpuni komfort do plaže smo organizirali i besplatan transport našim vlakićem.

Tu se nalazi i beach bar s natkrivenom terasom, raznolikom ponudom hrane i pića, te glazbom koja će upotpuniti ugođaj. Ležaljke s jastucima i suncobrani, baldahini, krevetići i vreće za ležanje prostiru se duž cijele plaže. Lokalni DJ-i pomoći će vam da osjetite pravu ljetnu atmosferu sa svojim programom, svakim danom od 13-19. U sinkronizaciji s današnjim najvećim hitovima nudimo vam veliki izbor koktela s posebnim ponudama. Ako ste zainteresirani za mir, tu je i plaža Funtana koja je 100 m unaprijed za opuštanje.

Gostima je na raspolaganju i besplatan Wifi . Kućni ljubimci su dobrodošli.

Članovi UKH u kampu ostvaruju sljedeći popust:

19 eura - parcela, 2 osobe, struja u periodu 1. 1. do 28. 5. 

GPS 45.190388, 133.601738

Bijela Uvala 12, 52452 Funtana

Recepcija 052 219 495

email booking@campingpolidor.com

http://www.campingpolidor.com

 
 
  Pogodnosti - Sve