Kamp Labadusa - Čiovo nalazi se na južnom dijelu otoka Čiova koji je mostom povezan s kopnom i gradom Trogirom. Kamp je uređen u uvali Duboka, uz samo more i plažu.

Kamp Labadusa ima parcele uz more raspoređene u terasama na pješčanoj površini. Posljednjih godina kamp je uređen i asfaltiran glavni put kroz kamp. Novouređene parcele su također s druge strane ceste i udaljene su 150 m od mora. Na ovom dijelu ima dosta hlada, ali manje na parceli bliže moru.

Na parcelama je sada moguće priključiti na struju (nema više agregata), a gosti mogu koristiti i hladnjake. Svako jutro u kamp se donosi svježi kruh i peciva, a najbliža trgovina udaljena je 2 km.

Kamp Labadusa nudi i najam kamp kućice. Radi se o starijim kamp kućicama za 4 osobe s nadstrešnicom i opremljenom kuhinjom (štednjak, hladnjak i trosjed).

U kampu se nalaze dva sanitarna čvora - jedan na parcelama uz more, a drugi na parcelama u gornjem dijelu kampa. WC-i su moderni i prilagođeni osobama s invaliditetom.

Plaža u kampu je uglavnom stjenovita s uređenim pristupom moru, a na desnom rubu kampa nalazi se i prekrasna pješčano-šljunčana uvala. More je vrlo čisto.

U sklopu kampa nalazi se dalmatinska konoba u mediteranskom stilu, s kamenim pročeljem i prostranom, natkrivenom terasom. Odmah uz more možete se osvježiti u okruglom kamenom baru, gdje se nalazi i malo dječje igralište.

U kampu je također moguće unajmiti cestovne skutere s kojima se možete voziti po otoku ili posjetiti Trogir.

Članovi UKH uz člansku iskaznicu ostvaruju popust:

27,00 € u periodu 01.05. - 14.06. i 01.09. – 15.10.2024.

Cijena uključuje: dvije osobe + šator/kamper/prikolicu + struja + voda + porez. Maximum 1 djece do 5 godina starosti. Maximum jednog psa, za drugog ili dodatnog psa trebate dodatno platiti prema cjeniku.

U cijenu nije uključeno: turistička pristojba 1,20 € po danu odrasla osoba + jednokratna prijava 1,50 € po osobi (samo prvi dan).

GPS 43.481755,16.245327

N 43º 28' 56"  E 16º 14' 41"

Uvala Duboka bb, 21223 Okrug Gornji - Čiovo

Recepcija 091 984 79 59

e-mail: camp@labadusa.com

www.labadusa.com

 
 
  Pogodnosti - Sve