ĐARDIN Sv. Filip i Jakov

Kamp Đardin ima dugogodišnju tradiciju, a nalazi se na mjestu nekadašnjeg arboretuma, u mjestu Sv. Filip i Jakov, u Sjevernoj Dalmaciji, 25 km udaljen od Zadra, te svega 3 km od Biograda na moru.Smješten je u prekrasnoj borovoj šumi, iznad lijepo uređene pješčane plaže, zbog koje je idealno mjesto odmora za obitelji s djecom. Pored pješčane plaže nalazi se i šljunčana plaža, kao i molovi s ravnim betonskim površinama, što bi značilo - za svakoga ponešto. Na samoj plaži, kao i na rivi mogu se unajmiti sandoline, pedaline, brodice i gliseri, a za najmanje u ponudi su trampolin, te vodeni park.

Kamp se nalazi gotovo u središtu mjesta, pa za vrijeme korištenja Vašeg odmora i Vaš limeni ljubimac može odmarati. Kapacitet kampa Đardin je 200 smještajnih jedinica, a ima kategoriju označenu s dvije zvjezdice. U kampu su gostima na raspolaganju tri sanitarna čvora. Kamp je pet friendly.

Zbog blizine Zadra i Biograda na moru gostima se pružaju dobre mogućnosti zabave, pa se turisti koji se odluče na boravak u ovom kampu zasigurno neće nezadovoljni vratiti kućama, jer osim sunca, zelenila, čistog mora i prekrasne prirode s pogledom na niz otočića u Pašmanskom kanalu, nudi se i velika mogućnost zabave, izleta i razgledavanja. 

Za samo jedan sat vožnje automobilom može se stići do čak dva Nacionalna parka: 

- NP Paklenica (Starigrad)

- NP Krka ( 15-ak km od Šibenika)

Morskim putem, pak, možete stići do NP Kornati, vlastitim ili unajmljenim plovilom iz bogate ponude u srcu mjesta, dvije minute od kampa.

Za goste željne adrenalina u blizini kampa nalazi se Fun Park Biograd u kojem možete doživjeti nezaboravno iskustvo zabave. Pored zabavnih sadržaja, nudi se i veliki broj kulturne baštine i povijesnih spomenika koje vrijedi vidjeti, kao što su Grad Nin, Tulove grede u Parku prirode Velebit, zidine Grada Zadra, Franjevački samostan Sv. Duje u mjestu Kraj na otoku Pašmanu i još mnogo toga). 

Od akcija za članove UKH možemo ponuditi slijedeće:

popuste sukladno iskazanom u cjeniku:

- 10% popusta na cijenu boravka,  u terminu 19.04.-15.10.2024. po redovnom cjeniku

- 2% popusta na ugovoreni iznos godišnjeg ili mjesečnog paušala, kao i do sada

posebne akcija:

20,00  € po danu (s uključenim PDV-om) u terminima 19.04. - 31.05. i 01.09. - 15.10. 2024. (uključuje 2 osobe, autodom ili auto i prikolicu, struju i psa)

"Obiteljski vikend u Đardinu" u terminu 15.08.-18.08.2024. samo za članove Udruge kampista Hrvatske

U paket po cijeni od 22,60 € (s uključenim PDV-om) uključen je smještaj dvije odrasle osobe, struja te auto+kamp prikolica ili autodom. Ukoliko bi netko koristio smještaj prije i poslije Obiteljskog vikenda, smještaj bi bio po redovnom cjeniku kampa, uz korištenje popusta za članove UKH kako je navedeno u cjeniku.

Također i za ovu godinu molim da je zadnji dan prijave (posada- ime i prezime sudionika) za obiteljski vikend 30.06.2024. putem maila: kampingzg@gmail.com 

Dodatni trošak u svim akcijama je boravišna pristojba (1,33 €/noć), osiguranje osobe/ dan (0,5€ ) i jednokratna prijava (1,5 €).

 

GPS 43,961043,15.428197

Put Primorja 4, 23207, Sveti Filip i Jakov

Recepcija 023 388 960

e-mail campgjardin@gmail.com

http://www.kamping.hr

 
 
  Pogodnosti - Sve