Aquapark Istralandia

Doživite osvježavajuću pustolovinu u drugom najboljem vodenom parku u Europi i osigurajte sebi i svojim najmilijim nezaboravnu avanturu. Uzbuđenje i zabava zagarantirani su u ovom vodenom svijetu u blizini Novigrada na 23 različita tobogana sa preko 2 km cijevi, od visokih i strmih za hrabrije, preko tobogana s gumenjacima.

Svi članovi Udruge kampista Hrvatske (uz predočenje članske iskaznice UKH ili eCCI kartice te osobne iskaznice) u mogućnosti su iskoristiti sljedeću pogodnost:

10% popousta na 2 cjelodnevne standardne ulaznice 

Popust ne uključuje combo paket ni reduciranu ulaznicu jer te ulaznice već imaju uključen popust.

Tu su i najveći bazen s umjetnim valovima u ovom dijelu Europe i najviši tobogan u Hrvatskoj sa visinom od 27 m. Aquapark Istralandia namijenjen je obiteljima s mlađom i starijom djecom, koja će svoju dozu adrenalina i zabave naći na velikom dječjem bazenu s gusarskom lagunom. Istralandia je, uz pjena party, sportske turnire, nastupe zabavnog brass banda, zumbu, igraonice i mađioničarske nastupe pravi izbor i za ljubitelje sporta i animacije. Za kratki predah i odmor od zabave i aktivnosti tijekom boravka u vodenom parku, na raspolaganju su raznovrsni ugostiteljski objekti, koji u ponudi imaju cjelovite zdrave obroke, kao i jela s roštilja, salate, voće...

U sezoni 2023 posjetitelji će moći uživati u omiljenim sadržajima aquaparka, iskušati hrabrost na brojnim atrakcijama, opustiti se u bazenu specifičnog dizajna iz kojeg će moći promatrati djecu pri igri, ili se pak okrijepiti u brojnim ugostiteljskim objektima.

Među toboganima svatko će naći svog favorita, bilo da volite adrenalinsko spuštanje, brzo spuštanje u paru, ili lagani spust s vizualnim efektima. Svi tobogani su novost zadnje tehnologije na europskom tržištu vodenih parkova.

Ukoliko želite povisiti razinu adrenalina i zabaviti se s cijelom obitelji, u društvu, ili sami uživati u vrhunskoj zabavi, svakako posjetite Istralandiu gdje će klinci uživati, a vi se prisjetiti kako je lijepo ponovno biti dijete!

Otkrijte, zašto je najzabavnija voda u Istri samo u Aquaparku Istralandia.

GPS 45.34742230009726, 13.618580864594218

45°20'50.7"N 13°37'06.9"E

Aquapark Istralandia

Ul. Ronki 1, 52474, Nova Vas

Informacije 052 866 900

www.istralandia.hr

Aquapark Istralandia
 
 
  Pogodnosti - Sve