Objavljeno: 25. 10. 2021 - 9:03

Iskoristite popust na karticu UKH u iznosu od 10% i boravite u ovom zimskom periodu u jednim od ljepših hrvatskih termi sa mogućnošću kampiranja tijekom cijele godine. U kampu se nudi kampiranje na 18 uređenih parcela opremljenih strujom, vodom i odvodnjom. Postoji dodatnih 20 neparceliranih mjesta za šatore. U sklopu kampa nalazi se lijepo uređen grijani sanitarni čvor. Gosti također imaju besplatan wifi.

U samim termama moguće se kupati u 5 unutarnjih bazena, od kojih su dva dječja a jedan s toboganima. Hotel također ima wellness centar sa saunama i masažama. Gosti također mogu besplatno koristiti fitness centar, a za wellness zonu imaju 10% popusta. Osiguravaju i obroke u samom hotelu, npr. doručak, polupansion.

Okolica nudi brojne mogućnosti za planinarenje i razgledavanje. U okolici možete posjetiti Muzej krapinskih neandertalaca, Gupčevu lipu i spomenik Seljačkoj buni, te spomenik Rudolfu Perešinu u Gornjoj Stubici, pejzažni park Medvednica ili se odvesti do obližnjeg Zagreba, gdje se nalazi vrlo zanimljiv zoološki vrt za djecu.

  AKTUALNO - Novosti - Sve