Objavljeno: 07. 03. 2022 - 7:27

KAMP ROŽAC OTVARA SE 26. 3.

Kamp Rožac otvara se 26. ožujka i u sezoni 2022. nudi povoljno kampiranje s članskom iskaznicom Udruge kampista Hrvatske, te dodatne popuste na najam mobilne kućice. Zbog dobre hladovine i pješčane plaže kamp preporučamo obiteljima s djecom. Ove godine u ponudu dodaju nove Premium mobilne kućice.

Kamp Rožac nalazi se na otoku Čiovu koji je mostom povezan s kopnom i Trogirom. Kamp ima parcele raspoređene na malom poluotoku, gdje hlad daju borovi. Možete odabrati kampiranje tik uz more ili unajmiti mobilne kućice koje su udaljene svega 20-50 metara od plaže, a ovogodišnja novost je 17 premium mobilnih kućica , koje će zamijeniti stare na području uz more.

Parcele u kampu Rožac opremljene su strujom, vodom i odvodnjom, dok je u središnjem dijelu kampa manji dio također neparceliran i time povoljniji. Šatorima se također nudi poseban prostor na desnoj strani plaže. Sanitarni čvori u kampu je jako lijepo uređen, a imaju i dobro uređen prostor za njegu autodoma.

U kampu Rožac potrebno je dovoljno rano rezervirati parcele i mobilne kućice za glavnu turističku sezonu (srpanj, kolovoz) jer je uobičajena potražnja veća od kapaciteta kampa.

Kamp Rožac nudi dodatni popust na kampiranje i najam mobilnih kućica od otvorenja kampa pa do 21. svibnja.

20 € za kampiranje 2 osobe + 1 dijete do 6 godina + pas na parceli u zoni C sa strujom

20% popusta na najam Premium mobilnih kućica, cijena od 44 €

15% popusta na najam mobilnih kućica Comfort, cijena od 35 €


Popust na UKH karticu
20 € za 2 osobe, psa i parcelu sa strujom u centralnom dijelu kampa u terminu 26.3. - 4.6. & 1.9. - 4.11.

Za parcele uz more u terminu 1.5. - 4.6. & 17.9. - 1.10. doplata od 3 do 5 €, u terminu 1.9. - 17.9. od 5 do 7 €.
Tijekom glavne sezone 4.6. - 1.9. je 5% popusta na cijenu parcele.


Sve informacije o ponudi kampa Rožac te rezervaciji parcela i najmu mobilnih kućica možete pronaći na http://www.camp-rozac.hr

  AKTUALNO - Novosti - Sve