Kad bi vukao kampericu na Peljesac, ovo bi zasigurno bila nasa destinacija. Prvo jer je prilagođen za prihvat vecih kampica poput nase, ima velike i prostrane parcele, taman hlada koliko treba, a vidi se da se obiteljski odnose i prema svakom gostu - sadasnjem, a i buducem.
Kamp "Palme" je mali obiteljski kamp koji se nalazi 5 km zapadno od Orebica u blizini ribarskog mjesta Kuciste. Kamp je prekriven palmama i ostalom mediteranskom vegetacijom. Uz donji rub kampa prostire se pjesacana plaza. Nalazi se odmah do kampa Perna s kojim dijeli i produzetak plaze.
Kapacitet kampa je oko 150 osoba.
Kamp ima novi moderni sanitarni blok koji omogucava visoki standard ponude. Opremljen je sa: 6 tuseva, 8 korita za pranje rublja i posuda, 14 umivaonika, 4 korita za pranje nogu sve sa toplom vodom, 10 WC-a i 3 pisoara.
U ponudi kampa je frizider, perilica za rublje, prikljucci za elektricnu energiju a postoji i mogucnost punjenja malih plinskih boca. U blizini (oko 100 m daleko) nalazi se trgovina sa namirnicama, iznad kampa Perna.
Parcele su uređene, postoji nekoliko rostilja, sve je cisto i mirno i odise zovom dobrodoslice.
U kamp smo usli jednom, ali mi se ispraznila baterija, a poslije sam se spremao otici ponovo i iskreno zaboravio sam da ga nisam slikao...
Ali zato evo ovako:
http://www.kamp-palme.com/galerija.aspx