Ovo je bio prvi rally na kojem smo sudjelovali, pa evo malo dojmova i koja slika sa moje strane.
Došli smo nekoliko dana prije službenog početka rallya, smjestili smo se u "našu zonu", gdje je već bilo 4 posade. Moram priznati da sam bila razočarana sa smještajem naših sudionika, jer su sve ostale države imale bolja kamp mjesta, odnosno imale su više hlada na svojim mjestima. Međutim kasnije su mi objasnili, da pošto smo mi država domaćin, red je da mi budemo smješteni prvi u nizu.
Večera dobrodošlice je bila vrlo dobra, malo smo se zabavljali, plesali, klinci su gledali crtiće, sve u svemu ok. Ali to je to, više ništa nije bilo organizirano za sudionike od strane organizatora rallya, izuzev nekoliko izleta, koji i nisu bili nešto povoljniji nego u privatnom aranžamnu i koji nisu bili nikako predstavljeni, osim u 2-3 rečenice na flyeru koji se dobivao uz prijavu (ako sam u krivu, molim da me ispravite).
Po meni, moglo se svako večer organizirati neko druženje na bazenima ili na nekoj drugoj lokaciji u kampu, pa onda predstavljati folklor, možda neku gastro večer sa lokalnim specijalitetima, pa možda netko iz TZ Malog Lošinja da je došao i predstavio otok, pa je jedno večer moglo biti predstavljanje ostalih Jadrankinih kampova preko projektora... Mislim, moglo se svako večer organizirati nešto u trajanju sat do dva, ništa previše.
Uglavnom, nama je bilo lijepo. Kamp je prekrasan, lijepo uređen i uredan, djelatnici u kampu pristupačni...sve pohvale.
Lijepo smo se družili sa našim posadama, ekipa (i mlada i stara) je bila odlična, upoznali smo i forumaše koje smo do sada znali samo preko foruma što nam je jako drago, mogli bi sve ovo i ponoviti.
A onaj video ću uplodat kad uhvatim malo više vremena