Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 07 srp 2025 15:42.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 22 posta ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: 11 lis 2013 23:27 
trudi se

taipi je napisao/la:
Masni je napisao/la:
onda sretno ti bilo. Imat češ puno posla a od boja ti preporučam hempel marine koja je jako dobra boja. Išmirglaj felgu do primera ispod boje da ne dođeš skroz do aluminija i tada nanesi primer za aluminij te ako imaš nekoga sa špricom i kompresorom da ti pomogne neka ti ljepo prešprica da se ne vide tragovi kista. vjeruj imat češ previše posla sa tim ali palac gore za trud :handgestures-thumbup:

hvala ti masni na savjetima , na proljeće planiram malo dotjerati kampicu , pa provat ću prvo sa prajmerom za aluminij sa kistom a onda bi sa bojom u spreju posprejao felgu ili odmah nakon brušenja boje do prajmera odmah srebrenim sprejom po savjetu statlera - pa neka bude kako bude :greetings-wavingyellow: :greetings-wavingyellow:

kad špricaš sprejem samo što dalje od felge da se bolje rasprši. jest da češ dosta boje raspršiti u zrak al to je čar lakiranja ( špricanja). nemoj puno na jednom mijestu da nebude curila boja

Vrh

PostPostano: 12 lis 2013 22:12 
Moderator

Masni je napisao/la:
Da razumijem se u lakiranje. lakiral sam si dijelove motora, auta pa čak i šogorov cijeli auto. pucaj slobodno. ak kaj znam pomognem

Imaš pp! :obscene-drinkingcheers:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 22 posta ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: