javasluk je napisao/la:
Ovo da na prednjem kraju znaju procuriti sam i vidio i čuo. Ali su neki i to uspjeli pokrpat!?
Da li ima kakve veze ako je desetak godina ili više samo stajala vani bez krova, eventualno s ceradom, ali je cijela?
Znači ti onu svoju , nisi špricao? samo prelijepio plavim trakama?
Instalacija? električna, plinska? Moraju ići nove gume, to iz sigurnosnih razloga.....da ne bi poslje bilo, jaooo......
A što se dekorativnih dijelova tiče u interijeru, to se tako i tako "igramo" kod kuće sa svime i svačime, pa to ne bi trebalo biti problem.
Načelno me zanima stav, (ne vezano uz ADRIU) iskustvo za prikolici oko 20 godina koja nije garažirana ali nije niti uništena, ali je bila cijelo vrijeme izložena atmosferalijama?
Koliko ja kužim to se sve može srediti, dobro ne sad da je sve porazbijano i da doslovno curi na sve strane, ali normalna čitava, cijela prikolica ali starija, iznutra očuvana, neuništena????
Svr ti ovisi o stanju prikolice, može bit OK a može biti i loša!
Ja moju nisam špricao, samo sam naljepnice stavio na nju! I da sve se da srediti samo je pitanje koliko će koštati. Ako kampica curi, a iznutra nema tragova sigurno će manje koštati nego ako moraš mijenjati i nutarnje oplate. Također je bitno dali se mora i podna ploča mijenjati ako je curilo godinama, pa je i ona istrunila.
Električna instalacije bi trebala sva biti ispravna i nema potreba za mijenjanjem. Eventualno može otići ispravljač 230/12 V, ali to se jeftino riješi stavljanjem klasičnog ispravljača za punjenje akumulatora za aute.
Plinsku instalaciju bi trebalo obavezno provjeriti kod nekog stručnjaka za plin, ako imaš namjeru da nju koristiš, jer se može desiti da pušta nakon toliko godina, pogotovo ako se nije koristila.