ljudi bok,
evo dugo me nije bilo, vidim da ste mi odgovorili na neka moja pitanja, hvala vam svima na tome. mi smo si rezervirali parcelu u Ćikatu, moram priznati s obzirom da nam je prvi put da tamo kampiramo nazvala sam recepciju i postavilia milion pitanja. naime bazeni bi trebali biti gotovi 01.06. i za goste kampa će biti besplatni, bit će grijana morska voda, što je super. vidim da je netko stavio sliku bazena koja je sada drugačija, ne znam da li ste primjetili ali prva slika je bila bez natkrivenih bazena, a sada su neke natkrili, što je fantastično. Mi smo se ipak odlučili za manji šator, mislim NEŠTO MANJI. našli smo super prodavača u Sloveniji, stranica mu je
nazraku.si i mogu vam reči da ima dobrih stvari po razumnim cijenama. Mi smo bili prošli tjedan kod njega i kupili smo šator HAYLING 4, ima dvije spavače sobe i dnevni boravak, kupili smo i dosta opreme za šator, sad smo nakon godinu dana skupljanja svega što nam treba i surfanja po svim živim forumima napokon spremni. Čitajući vaše postove primjetila sam da svi govorite da su donje parcele u Čikatu puno mirnije od gornjih, ali moram priznati i da su puno skuplje. Mi smo rezervirali parcelu 939, pa da li itko zna kakav je to dio kampa, da li je ok? Što se tiče cijene, ne znam kakve su bile prošle godine, ali za nas troje i psa na parceli sa vodom i strujom i u terminu od 28.06 do 10.07. tj. 12 dana cijena je 4300 kn. iako se nadam da kad dodjemo tamo da ćemo možda naći neku parcelu koja je na dijelu 4/14 jer se navodno sa njih vidi more, pa možda prođemo i nešto jeftinije. Rekli su nam i da upravo uređuju i rade nove parcele na onoj lijevoj strani na kojoj nije bilo ništa, ali da vjerojatno te parcele neće biti spremne za ovu sezonu. Mi ćemo idući tjedan na Jarunu otvoriti naš šator pa ćemo ga malo i pofotkati i podijeliti s vama.