Panonski mornar je napisao/la:
:bow-blue: Nisam gledao mjesec, nego dan u datumu. Mea culpa!
Rusija ( osim Moskve) i ostale zemlje navedene u itineraru su sigurno jeftinije od Skandinavije, a i
mislim da su atraktivnije za avanturistički obilazak. Evo, npr. mi smo 2005. bili u Albaniji i svi su se čudili našoj odluci. Doduše, bili smo u prolazu samo na jedan dan, ali dovoljno da vidimo i tu zemlju. Danas vjerojatno izgleda bitno drugačije jer smo primijetili da se jako puno gradi.
Rumunjska i Bugarska su mi "na meti", a i ovo u Rusiji bi bilo lijepo obići. Ali, 3 tjedna godišnjeg u komadu mi je utopija...

najprije obiđi Skandinaviju pa onda tako nešto izjavi
Norveška je meni utjelovljenje riječi majestic
Najskuplja je Norveška, zatim redom idu Danska, Švedska pa Finska (subjektivno mišljenje). Island po skupoći stoji odmah nakon Norveške, no malo se koja zemlja može s njim uspoređivati, pošto više liči na drugi planet nego na drugu zemlju. Uglavnom, svidio nam se jako i idemo opet ove godine (sa 4x4 i šatorom)
Albanija je cool, mi smo bili u par navrata nekoliko dana i prošli je od sjevera do juga. Litva i Latvija su zanimljive, pogotovo sjeverni dijelovi, no meni je osobno najljepša Estonija. Cijene na Baltiku su manje - više kao kod nas.
Imajte u vidu da je Moskva također jako skupi grad. U svakom slučaju, ovo i meni zvuči super zanimljivo. Ako netko ode, obavezno izvještaj, a ja si stavljam taj Suzdal na wish listu