anana je napisao/la:
sunjicmario je napisao/la:
Ako mislis na ove oglase, koji odudaraju od ostalh....obicno 8- 9 tis. eura....ZABORAVI .
To je "zvaka" za naivne....taj kamper ne postoji.
lp
ok hvala...a gdje da gledam'
Mozes slobodno traziti na navedenom portalu...ali ...kad primjetis da neki oglasi puno, po cijeni odudaraju od vecine...zdrav razum govori da tu nesto ne stima.
Primjetio sam kampere koji su i po 10.000 eura povoljniji od slicnih....to ti odmah kaze da nisto ne stima. Meni ne bi tesko puoslati upit...a odgovor mi stigao iz Poljske na dobrom njemackom jeziku....kao kamper se nalazi tamo....Dalje mi se nije dalo zaj,...
Poseban operez kad jako povoljne ponude dolaze iz istocne europe....a pogotovo ako ti netko trazi bilo kakvu uplatu...u smislu rezervacije ili necega slicnog.
NE UPLACUJ NITI U VATIKAN
![Naughty :naughty:](./images/smilies/eusa/naughty.gif)
evo javio se tip,uslikao svoju putovnicu,trazi pola novca pola po isporuci....rekla sam da radim u luci i da cu vidjeti sa svojim odvjetnikom i spediterom...javim sta dalje
![happy :)](./images/smilies/1.gif)
Osim toga gleao sm prilog na TV gdje su , u Francuskoj, kupili "povoljno" kampera...kojeg poslije nisu mogli registrirti u Njemackoj zato sto je bio ukraden.
"Povoljna cijena" cesto pomuti um , pa ljudi ne razmisljaju.
U biti ako se samo malo razmisli...lako je priovjeriti radi li se o ozbilnoj i stvarnoj ponudi.
lp