Lei je napisao/la:
Jel ima ducan (dobro opremljeni) neki u blizini ili u kampu (vidim da ima, al ne znam jel cemu ili je ultra skup s malom ponudom)? Ili se mora do Bleda?
I jos nesto ako si mozda uocio... jel ima biciklisticka staza uz jezero kakva ili se mora voziti po cesti zajedno s autima?
biciklom ili pješice oko Bleda možeš skroz na skroz - u biti je pješčka staza, ali laganini biciklom nikome ne smetaš... to je odlično! ne znam iskreno u 2 dana koliko smo napravili krugova... a jedno večer čak jedan i pješice... na recepciji su spomenuli da je krug oko 6 km... imaš nekoliko i restorana i kafića, a i kavane hotela gdje su "kremne rezine" su usput...
biciklom ili pješice može se i do Crkve sv. Martina, a Vi planinari možete pješice i s te šetnice 15-tak minuta šetnicom i do Bledske utvrde... mi smo to u startu otkantali
Ispred ulaska u kamp je trgovina s osnovnim namirnicama - cijene su za HR pojam više, ali to je meni skoro svugdje u SLO... Uglavnom kruh, naresci, meso za roštilj, hladna pića - tu ima i ne mora se do Bleda. Na pola puta ili bližom stranom prema centru ima još jedan Mercator usput, ali cijene baš i nisu nešto drugačije. Veći Mercator koji smo vidjeli ima na samom ulasku u Bled kod benzinske, a ostalo ne znam.