Bok
Imam nesto iskustva pa cu odgovoriti prije gurua.
Supruga i ja imamo Montanu 5P. prosle godine smo kampirali u Biogradu, Slapicu par puta i Vrsaru. Da i ovaj sator je poveci za vecinu nasih kampova i parcela u njima. Da, stane u svaki kamp ali treba imati srece naci slobodno dovoljno veliko mjesto. Satori koje ti navodis su prilicno veci od nasega i nema bas puno parcela za njih, pogotovo u sezoni i ravnih parcela. Na "grbavoj" parceli nije fora imati sator. OG planiramo uzeti i awning za 5P, ali to nam iskljucivo treba za hladnije mjesece i boravke na otvorenom duze od 20 dana, a ne za ljetnu sezonu kod nas na moru cca 10 dana.
S druge strane, mi smo sator uzimali ne samo zbog sezone i vrucih mjeseci, vec za cijelu godinu, pa Montana 5P nije prevelika kada u nju smjestimo sav namjestaj i "zimujemo". Drugo je u ljetnim mjesecima kad ti sator treba vecinom samo za spavanje, a sav zivot i kuhinja se odvijaju vani pod zasebnom strehom, pa je mozda bolje da planirate uzeti nesto razdvojeno. Tipa sator za max5 osoba + neku sjenicu/tendu...
Mi imamo Colemanov Event Dome 3,65x3,65 pod kojim je ljeti odlično i neusporedivo bolje provesti dan nego u šatoru, osim ako si u dubokom hladu.
Imamo 3 satora od kojih je jedan Outwell i da, Outwel stvarno vrijedi svake ulozene kune. Bezbroj detalja koji zivot cine laksim i ne zivciraju pri svakom dodiru. Top klasa satora.
Sretno u slatkim mukama odabira satora