Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 24 stu 2024 08:14.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 875 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 16 17 18 19 20 ... 44 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Šatori
PostPostano: 09 kol 2014 11:18 
napredni kampist

Hvala ti na odgovoru,hm iskreno gledam ovoga http://www.coleman.eu/p-25673-mackenzie-cabin-4.aspx e sad velim novi sam u tome,pa neznam kakvo je to marka dal to kaj valja ili kaj?koje su marke šatora ono naj naj?Jer nebi uzel nekaj da mi pobljedi na suncu ili da mi se podere prije nego ga složim.

Vrh

PostPostano: 09 kol 2014 11:31 
Moderator

Coleman je dobar!

Vidim da ovaj ima to dno u predprostoru koje je meni bitno. :handgestures-thumbup:

Vrh

PostPostano: 09 kol 2014 20:49 
napredni kampist

Dali ima još koji šator u toj klasi da mi neko preporuča?I još me zanima kak je u kampima kada pada kiša kad grmi i to? :) Nevrjeme kad stigne?Kakva je sigurnost u šatoru onda? :) ZA početak bi i uzel neki mali rešo,kuhalo imam neko već :) Stol i par stolica i mali frižiderek.

Vrh

Naslov: Šatori
PostPostano: 09 kol 2014 21:34 
kamperska gerijatrija

definitivno gledaj nekog koji je zatvoren skroz... nek malo zapuse i cijeli sator ce ti bit pun smeca i lisca ako ima odvojen pod. za nevrijeme ti je, osim kvalitete satora, bitno i da li je dobro postavljen, sad smo u kampu gledali neke satorase kojima se sator savijao kao lud, uopce ga nisu pritegli kako spada. nas ouwell se nije ni mm pomaknuo, iznutra se osim po zvuku uopce nije kuzilo da puse. kod kise je bitno da ti iznutra nista ne dotice stijenke satora, pa pazi da madrac za spavanje ili stvari unutra budu odmaknute od rubova

Vrh

PostPostano: 09 kol 2014 21:45 
napredni kampist

Lei je napisao/la:
definitivno gledaj nekog koji je zatvoren skroz... nek malo zapuse i cijeli sator ce ti bit pun smeca i lisca ako ima odvojen pod. za nevrijeme ti je, osim kvalitete satora, bitno i da li je dobro postavljen, sad smo u kampu gledali neke satorase kojima se sator savijao kao lud, uopce ga nisu pritegli kako spada. nas ouwell se nije ni mm pomaknuo, iznutra se osim po zvuku uopce nije kuzilo da puse. kod kise je bitno da ti iznutra nista ne dotice stijenke satora, pa pazi da madrac za spavanje ili stvari unutra budu odmaknute od rubova

Koji šator da gledam onda? :think: htio bi baš neki koji je kvalitetan,a čujem da ljudi stalno pričaju da je nesigurno u šatoru kada je nevrijeme kada grmi,svi brišu u auto,pa zasto?

Vrh

PostPostano: 09 kol 2014 22:18 
kamperska gerijatrija

meni ovaj koji si linkao izgleda skroz ok, vidjala sam colemane po kampu i djeluju ok.

kisa i vjetar su jedno, munje su drugo - tu je auto sigurnija opcija :)

Vrh

PostPostano: 09 kol 2014 22:25 
napredni kampist

Lei je napisao/la:
meni ovaj koji si linkao izgleda skroz ok, vidjala sam colemane po kampu i djeluju ok.

kisa i vjetar su jedno, munje su drugo - tu je auto sigurnija opcija :)

Ovo bi bila cijena u Sloveniji http://outdoor-oprema.com/hr/satori-i-o ... ie-cabin-4 meni se stvarno ok čini,ali svaki savjet je dobrodošao :) Hmm,znam da su drugo al opet me to sve zanima u čem je kvaka? :)

Vrh

PostPostano: 09 kol 2014 23:04 
kamperska gerijatrija

u autu te munja ne moze pogoditi jer se ponasa kao faradayev kavez i zasticen si od udara munje, u satoru nisi

Vrh

PostPostano: 09 kol 2014 23:06 
napredni kampist

Lei je napisao/la:
u autu te munja ne moze pogoditi jer se ponasa kao faradayev kavez i zasticen si od udara munje, u satoru nisi

A to znam,auto je najsigurniji :) al kaj sad,nebu valjda :)

Vrh

PostPostano: 09 kol 2014 23:13 
kamperska gerijatrija

ja bi jos malo njuskala na tvom mjestu, npr mixi ima nevadu mp (tog mi imamo) za slicne novce http://www.mixi-caravaning.si/katalog/p ... 1040044013 a em je veci em je izdrzljiviji sator.

robens ima genijalne satore, frendovi ga imaju, ali su cijene paprene. mozda se isto da naci negdje na akciji....

i ne zaboravi dobre klinove (ovi koji obicno dolaze sa satorima su bezveze za nase kamene podloge). nije lose imati i podlogu/ceradu na koji postavis sator da ga zastitis

Vrh

PostPostano: 09 kol 2014 23:21 
napredni kampist

Lei je napisao/la:
ja bi jos malo njuskala na tvom mjestu, npr mixi ima nevadu mp (tog mi imamo) za slicne novce http://www.mixi-caravaning.si/katalog/p ... 1040044013 a em je veci em je izdrzljiviji sator.

robens ima genijalne satore, frendovi ga imaju, ali su cijene paprene. mozda se isto da naci negdje na akciji....

i ne zaboravi dobre klinove (ovi koji obicno dolaze sa satorima su bezveze za nase kamene podloge). nije lose imati i podlogu/ceradu na koji postavis sator da ga zastitis

Fala ti,ma njuskam ja al kaj kad nisam neki specijalista za šatore bas :) nije mi hitno sad to,al do kraja godine bi uzel nekimsad gledam i gledam,vidim da ima jako veliki izbor,e sad kaj valja od nijh neznam :) Koja firma je baš vrh šatora?Klinove si budem sam napravil ;)

Vrh

Naslov: Šatori
PostPostano: 10 kol 2014 08:18 
kamperska gerijatrija

Hehe ja sam bio prosle godine u slicnim problemima :)
Polako, prouci malo forume kod nas i vani i gledaj klipove na Youtubeu pa ces dobiti neku sliku o tome sto ti zapravo treba.
Nama su uvjeti bili da ima integrirano dno, mrezice za komarce na sto vise ulaza i dosta rupa za ventilaciju. Coleman kao brand ti je sigurno dobar, pogledaj i Outwell a i Quechua ti ima zgodne 2" modele za brzo postavljanje, u UK su dosta popularni Vango i Kampa

Vrh

PostPostano: 10 kol 2014 19:43 
napredni kampist

MoschuS je napisao/la:
Hehe ja sam bio prosle godine u slicnim problemima :)
Polako, prouci malo forume kod nas i vani i gledaj klipove na Youtubeu pa ces dobiti neku sliku o tome sto ti zapravo treba.
Nama su uvjeti bili da ima integrirano dno, mrezice za komarce na sto vise ulaza i dosta rupa za ventilaciju. Coleman kao brand ti je sigurno dobar, pogledaj i Outwell a i Quechua ti ima zgodne 2" modele za brzo postavljanje, u UK su dosta popularni Vango i Kampa

Čitam,proučavam,gledam i čim više gledam sve više me sve mota,jer kak ide ona narodna svaki cigo svojeg konja hvali :)

Svaki prodavač svoje hvali :) Meni treba neki koji nebu za izmjenu bar 5godina,da ne prokišnjava nikak,da ima mjesta ono da je pouzdan:)

Vrh

PostPostano: 10 kol 2014 20:37 
kamperska gerijatrija

Koliko novaca mislite dati?

Vrh

PostPostano: 10 kol 2014 20:43 
napredni kampist

MoschuS je napisao/la:
Koliko novaca mislite dati?

http://outdoor-oprema.com/hr/satori-i-o ... ie-cabin-4 Pa ovak nekak kak ovaj kosta :)

Vrh

PostPostano: 10 kol 2014 21:21 
kamperska gerijatrija

onaj outwell kojeg je moschus upiknuo prosle godine bi vam bio savrsen. i po budzetu i po velicini, a s njim o kisi ne moras razmisljati.

ubaci u razmisljanje mozda i ferinov proxes, s njime su ljudi uglavnom jako zadovoljni makar se meni osobno ne dopada jako i bolji mi je ovakav oblik kao coleman na linku ili nasa nevada

Vrh

PostPostano: 10 kol 2014 21:42 
napredni kampist

Gledam i ove malo,sve mi to nekak isto :)
http://www.outwell.com/en/Products/Tent ... Falls.aspx

http://www.outwell.com/en/Products/Tent ... gate5.aspx

http://www.outwell.com/en/Products/Tent ... ordeL.aspx

Vrh

PostPostano: 10 kol 2014 22:11 
kamperska gerijatrija

jesi vidio preporucene cijene? :)) to su ooogromni satori, preskoci to jer neces moc kod nas na parcelama nigdje postaviti sator, pa svi su preko 6 metara dugi! ovaj zadnji recimo ima zanimljivu tehnologiju da umjesto sipki ima komore punjene zrakom, ta linija im je ful skupa. bas bi voljela vidjeti to u zivo

Vrh

PostPostano: 10 kol 2014 22:16 
napredni kampist

Hmmm,znaci ipak da ovog gledam http://outdoor-oprema.com/hr/satori-i-o ... ie-cabin-4 ? :)
Mislim da za moje potrebe 5-7dana kampa na moru bi bio ok,nadam se da nije vruce unutra?:) i da sam donekle siguran kad dođe neka bura nevrijeme da me neodnese i sve skupa potrga? :)

Vrh

PostPostano: 10 kol 2014 23:08 
kamperska gerijatrija

Dobar je taj Cabin sigurno, bas sam jucer jednog gledao tu u kampu. Ako ti se svidja uzmi, jedino bi ja provjerio za koliko se moze naruciti iz vana jer je vjerojatno jeftiniji.

Sent from my Vip Racer III using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 875 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 16 17 18 19 20 ... 44 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: