Schnitzer je napisao/la:
Šatori su preosjetljiva roba i naravno da u rentanju nitko ne vidi biznis.
Nemoguće bi bilo svaki put kad ga netko vrati, raširit ga i provjerit da nije probušen, potrgani zatvarač, klinovi na broju.., tako da to uzalud tražiš.
Ako nisi siguran da ćeš godinama kampirat u šatoru, kupi Samos6 i bit češ prezadovoljan (iako će i on uz pravilno održavanje sigurno trajat dugo,dugo).
Da, toga sam se i bojao ali sam mislio ako mozes rentati vjencanicu mozda mozes i sator. Ostavis neki polog pa ako strgas ode lova :D
Samos je najvjerojatnija kupnja prvenstveno zbog cijene, mozda i nesto drugo ali onda rabljeno.
"Zabrijali" smo na kampiranje i ja i zena, problem je sto nemamo pojma kako ce to funkcionirati i da li ce nam se to stvarno svidjati. Ja sam kampirao kao klinac sa starcima i to mi je bilo super ali to je bilo prije vise od 20god i nemam pojma da li ce mi jos uvijek biti super ili cu drugu noc ispalit zbog vrucine u satoru i susjeda njemaca koji hrce i prducka :D
Defintivno bi probali ali nakupovati opremu pa onda shvatiti da to nije to je malo riskantno tako da sam se nadao da mogu negdje rentati. Bilo bi lako da je samo sator ali madrac, vrece, nekakvo kuhalo, frizidercic, stolice itd. sumjnjam da mozemo proci ispod 3.000kn. Probat cemo se jos raspitati kod blizih i daljnjih frendova, mozda netko kampira ili je kampirao pa nam posudi nesto na par dana.
Danas smo bas bili u Slapicu, malo da se okupamo a vise da vidimo kamp i zaljubili smo se i bez problema se mogu zamisliti kako tamo picim na par dana kad je ljepo vrijeme i punim si baterije pa onda jos na godisnji u neki mali kamp na moru....