:greetings-wavingyellow: Imam problema s starim postavkama pa sam privremeno aktivirao novi acc.
Da je bar 6x4. niste računali kišni ulaz i još pride ninimum metar bočno i metar i pol naprijed i iza...
Al da ne filozofiram previše...parcela na koju strane prosječna kamp kućica s predšatorom i priključnim vozilom je dovoljna:-)
Ovakav tip šatora nije backpack za turneje, to je stacionarna kuća i kao takav je osmišljen, a ako se pogleda Outwellov asortiman on je srednjih dimenzija a nitko ne bi radio šatore koje ne stanu na parcele jer kome bi ih prodavali.
Uglavnom...imam šator a ponašam se kao da imam kamp-kućicu ili veći kamper.
Kako oni tako i ja.
Jedini problem i razlika je podloga...tu zna biti problema...neravno...korjenje, kamene grote koje strše par milimetara al prokleto smetaju...nagnutost parcele...al sve se može ak se zna
)
Neparcelizirani djelovi me ne zanimaju...najdalje teći red do mora...rezerviram parcele i po godinu dana unaprijed.
Koristim se svim trikovima pri tome, često se uguzim u slovenske djelove kampa jer tamo su obićno parcele s najviše hlada i prostora i blizu mora. Nije nužno uvjek loše...ispadne i dobro. Ak ide ide...a ak ne-a mene iz moje ležaljke s pivom u ruci apsolutno boli ona stvar kaj si frendovi nisu parcela jedna do druge nego se neki sovražnik hrvat usudio u svojoj zemlji da im poremeti planove.
Ukratko!