Mate je napisao/la:
Alene,
moram se uključiti u ovu raspravu kako bih ti pojasnio neke stvari.To što ću sada napisati imam pravo jer sam upravo ja prvi predložio svima našim članovima HAJCOM.SI odnosnon g.Tadeja Potočnika.
Dobro sada čitaj:
sve,ali baš sve što navode i Bajki i Goga i Statler je apsolutno točno.Činjenica je da je Tadej Potočnik izigrao njih a i mene jer se i ja osjećam ( ni kriv ni dužan) vrlo neugodno.
Ako se i dogodi nepredviđeni problem,profesionalno i ljudski je da se javiš klijentima i iznađeš najbolje rješenje,a ne da danima izbjegavaš javiti se ljudima,a zahebo si ih za godišnji odmor. .
Ja sam kod njega kupio predšator i dobio ga u navedenom roku,zbog čega sam ga i preporučio svojim prijateljima.Kupio sam i dodatnu nadstrešnicu koja je broj veća i ne odgovara predšatoru.Nadalje,kupio sam i plinsku bocu ALUmini 2,7 kg za koju mi NIKADA nije poslao adapter i regulator s dva izvoda...ista priča:pedeset puta sam ga zvao,pa se nije javljao,pa kad se konačno javio,rekao mi je da njegov vozač prolazi sutra kroz Bjelovar pa će mi to sve dostaviti, a to je bilo jedan dan prije mog odlaska na more.Nakon toga mi se konačno javi i obećaje da će u slijedeći utorak roba biti u Zagrebu.Naravno da nije stigla u navedeni utorak već tjedan dana kasnije i to bez adaptera za bocu i bez regulatora ( stigla je samo jedna bočica Aquaclean tekućine i vrećica Isofix kopči za predšator).Dakle,plinsku bocu sam platio 88,83 eura koja je neupotrebljiva,nadstrešnicu sam platio 200 eura koja je neupotrebljiva.
I, što ti misliš,dragi Alene,o svemu ovome?
Zapamti,dragi prijatelju,da su i Goga i Bajki i svi koji smo aktivni na ovom forumu i koji se družimo i poznajemo, VRLO ČASNI I POŠTENI LJUDI i da nas je sve izigrao.
Ali,neka ne misli da će s nama jednostavno proći, korektni i pošteni smo,ali smo u stanju poduzeti sve legalne poteze da ispravimo nepravdu.To neka mu bude JASNO.Ukoliko bude i dalje otezao i radio majmune iz nas,u stanju sam doći na granicu na njegovo radno mjesto i napraviti mu takav cirkus da će mu se zavrtiti u glavi
Toliko od mene,a ti mu molim te daj da pročita ovo sve,a on će jako dobro znati tko sam ja.
Lijep pozdrav Alene.