Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 26 stu 2024 05:31.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 73 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 29 kol 2012 21:15 
Moderator

Naravno da ne smeta, nego vidim da se logiraš iz Slovenije, a govoriš da si iz Malinske?

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012 21:21 
trudi se

bajki je napisao/la:
Naravno da ne smeta, nego vidim da se logiraš iz Slovenije, a govoriš da si iz Malinske?

E vidiš , dva put sam napisao da sam iz malinske.
Nian rekao da sam sad u malinskoj !
Ako moram da kažem, da kod djeda i bake sam u sloveniji, jer je baka vrlo bolesna .
malo sam surfao po netu,jer kupujemo još jednu kamp prikolicu, pa gledam malo po forumima imali li nesto po oglasima.

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012 21:22 
Moderator

Alen je napisao/la:
bajki je napisao/la:

E vidiš , dva put sam napisao da sam iz malinske.
Nian rekao da sam sad u malinskoj !
Ako moram da kažem, da kod djeda i bake sam u sloveniji, jer je baka vrlo bolesna .
malo sam surfao po netu,jer kupujemo još jednu kamp prikolicu, pa gledam malo po forumima imali li nesto po oglasima.

:handgestures-thumbup:

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012 21:24 
Zen kampist

Alen je napisao/la:
vrlo rado bih g. Bajki odgovorio na njegovo pitanje:

Ja ne zagovaram hajcom, nego samo bi volio da kažem , ako se dogodi 1 pogreška, ne možeš da napraviš od tvtke najslabiju na svijetu .

Sad ču vam ja dati jedan primjer,šta se je meni dogodilo prošlog ljeta :
* uplatio kompletan iznos u CARAVAN LJUBLJANA
* KAŽU MI DA DOBIJEM NARUČENO ZA 10 DANA
* ONDA MI POSLE 10 DANA KAŽU DA NEMA ROBE VIŠE U PROIZVODNJI
* NIKAD NISAM NI DOBIO NAZAD UPLATE DO DANAS
* NIKAD DO DANAS NISAM DOBIO PREDŠATOR

* ZVAO SAM U HAJCOM KRŠKO I DOBIO ISTI ŠATOR ZA 7 DANA !!!

Samo to želim da vam kažem ljudi, nemojmo biti takvi .
Ja znam dosta kampista iz naše zemlje i nijedan nema primjedbi na Hajcom Krško.
To je jedina trtka koja daje uz naručeno robu još uvijek nešto GRATIS !!!

LP Alen

ovo podebljano, se nama dogodilo ovo ljeto,

istina, dobili smo nešto što nismo tražili, ali ono što smo uplatili i naručili još nismo dobili, niti smo dobili povrat novca

a to što ste vi slovenac, nema nikakve veze i možete slobodno pisati po forumu, ali molim vas ne upotrebljavajte velika slova, jer to znači da vičete, a mislim da smo mi ti koji bi trebali vikati na ovoj temi

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012 21:35 
trudi se

goga je napisao/la:
Alen je napisao/la:
vrlo rado bih g. Bajki odgovorio na njegovo pitanje:

Ja ne zagovaram hajcom, nego samo bi volio da kažem , ako se dogodi 1 pogreška, ne možeš da napraviš od tvtke najslabiju na svijetu .

Samo to želim da vam kažem ljudi, nemojmo biti takvi .
Ja znam dosta kampista iz naše zemlje i nijedan nema primjedbi na Hajcom Krško.
To je jedina trtka koja daje uz naručeno robu još uvijek nešto GRATIS !!!

LP Alen

ovo podebljano, se nama dogodilo ovo ljeto,

istina, dobili smo nešto što nismo tražili, ali ono što smo uplatili i naručili još nismo dobili, niti smo dobili povrat novca

a to što ste vi slovenac, nema nikakve veze i možete slobodno pisati po forumu, ali molim vas ne upotrebljavajte velika slova, jer to znači da vičete, a mislim da smo mi ti koji bi trebali vikati na ovoj temi

ispričavam se , napisao sam več prije,da nisam nikad prije pisao po forumima i nisam znao.

ispričavam se Alen

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012 21:36 
Moderator

Alen je napisao/la:

LP Alen

Čekam tvoje podatke da ti riješimo taj problem i da dođeš do svojih novaca ili robe! :-W

I kako ti imaš mišljenje o trgovini Caravan Ljubljana? :think:

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012 22:02 
iskusni kampist

Alene,

moram se uključiti u ovu raspravu kako bih ti pojasnio neke stvari.To što ću sada napisati imam pravo jer sam upravo ja prvi predložio svima našim članovima HAJCOM.SI odnosnon g.Tadeja Potočnika.

Dobro sada čitaj:

sve,ali baš sve što navode i Bajki i Goga i Statler je apsolutno točno.Činjenica je da je Tadej Potočnik izigrao njih a i mene jer se i ja osjećam ( ni kriv ni dužan) vrlo neugodno.
Ako se i dogodi nepredviđeni problem,profesionalno i ljudski je da se javiš klijentima i iznađeš najbolje rješenje,a ne da danima izbjegavaš javiti se ljudima,a zahebo si ih za godišnji odmor. .
Ja sam kod njega kupio predšator i dobio ga u navedenom roku,zbog čega sam ga i preporučio svojim prijateljima.Kupio sam i dodatnu nadstrešnicu koja je broj veća i ne odgovara predšatoru.Nadalje,kupio sam i plinsku bocu ALUmini 2,7 kg za koju mi NIKADA nije poslao adapter i regulator s dva izvoda...ista priča:pedeset puta sam ga zvao,pa se nije javljao,pa kad se konačno javio,rekao mi je da njegov vozač prolazi sutra kroz Bjelovar pa će mi to sve dostaviti, a to je bilo jedan dan prije mog odlaska na more.Nakon toga mi se konačno javi i obećaje da će u slijedeći utorak roba biti u Zagrebu.Naravno da nije stigla u navedeni utorak već tjedan dana kasnije i to bez adaptera za bocu i bez regulatora ( stigla je samo jedna bočica Aquaclean tekućine i vrećica Isofix kopči za predšator).Dakle,plinsku bocu sam platio 88,83 eura koja je neupotrebljiva,nadstrešnicu sam platio 200 eura koja je neupotrebljiva.
I, što ti misliš,dragi Alene,o svemu ovome?

Zapamti,dragi prijatelju,da su i Goga i Bajki i svi koji smo aktivni na ovom forumu i koji se družimo i poznajemo, VRLO ČASNI I POŠTENI LJUDI i da nas je sve izigrao.

Ali,neka ne misli da će s nama jednostavno proći, korektni i pošteni smo,ali smo u stanju poduzeti sve legalne poteze da ispravimo nepravdu.To neka mu bude JASNO.Ukoliko bude i dalje otezao i radio majmune iz nas,u stanju sam doći na granicu na njegovo radno mjesto i napraviti mu takav cirkus da će mu se zavrtiti u glavi

Toliko od mene,a ti mu molim te daj da pročita ovo sve,a on će jako dobro znati tko sam ja.
Lijep pozdrav Alene.

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012 22:20 
Moderator

Mate je napisao/la:
Alene,

moram se uključiti u ovu raspravu kako bih ti pojasnio neke stvari.To što ću sada napisati imam pravo jer sam upravo ja prvi predložio svima našim članovima HAJCOM.SI odnosnon g.Tadeja Potočnika.

Dobro sada čitaj:

sve,ali baš sve što navode i Bajki i Goga i Statler je apsolutno točno.Činjenica je da je Tadej Potočnik izigrao njih a i mene jer se i ja osjećam ( ni kriv ni dužan) vrlo neugodno.

Mate, nemaš nikavih problema i nemoj se neugodno osječati radi nas. Svojevoljno smo odlučili gdje i od koga kupiti predšatore! :handgestures-thumbup:

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012 22:23 
iskusni kampist

bajki je napisao/la:
Mate je napisao/la:
Alene,

Dobro sada čitaj:

Mate, nemaš nikavih problema i nemoj se neugodno osječati radi nas. Svojevoljno smo odlučili gdje i od koga kupiti predšatore! :handgestures-thumbup:

Hvala ti Bajki,ali meni je neugodno pred samim sobom,no ja ću taj problem razriješiti.
:handgestures-thumbup:

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012 22:45 
Zen kampist

Mate sve 5, ništa ti ne treba biti neugodno

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012 23:40 
iskusni kampist

registrirao sam se na avtokampi.si... :-W

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012 23:55 
trudi se

Mate je napisao/la:
Alene,

Dobro sada čitaj:

Ako se i dogodi nepredviđeni problem,profesionalno i ljudski je da se javiš klijentima i iznađeš najbolje rješenje,a ne da danima izbjegavaš javiti se ljudima,a zahebo si ih za godišnji odmor. .
Ja sam kod njega kupio predšator i dobio ga u navedenom roku,zbog čega sam ga i preporučio svojim prijateljima.Kupio sam i dodatnu nadstrešnicu koja je broj veća i ne odgovara predšatoru.Nadalje,kupio sam i plinsku bocu ALUmini 2,7 kg za koju mi NIKADA nije poslao adapter i regulator s dva izvoda...ista priča:pedeset puta sam ga zvao,pa se nije javljao,pa kad se konačno javio,rekao mi je da njegov vozač prolazi sutra kroz Bjelovar pa će mi to sve dostaviti, a to je bilo jedan dan prije mog odlaska na more.Nakon toga mi se konačno javi i obećaje da će u slijedeći utorak roba biti u Zagrebu.Naravno da nije stigla u navedeni utorak već tjedan dana kasnije i to bez adaptera za bocu i bez regulatora ( stigla je samo jedna bočica Aquaclean tekućine i vrećica Isofix kopči za predšator).Dakle,plinsku bocu sam platio 88,83 eura koja je neupotrebljiva,nadstrešnicu sam platio 200 eura koja je neupotrebljiva.
I, što ti misliš,dragi Alene,o svemu ovome?

Zapamti,dragi prijatelju,da su i Goga i Bajki i svi koji smo aktivni na ovom forumu i koji se družimo i poznajemo, VRLO ČASNI I POŠTENI LJUDI i da nas je sve izigrao.

Ali,neka ne misli da će s nama jednostavno proći, korektni i pošteni smo,ali smo u stanju poduzeti sve legalne poteze da ispravimo nepravdu.To neka mu bude JASNO.Ukoliko bude i dalje otezao i radio majmune iz nas,u stanju sam doći na granicu na njegovo radno mjesto i napraviti mu takav cirkus da će mu se zavrtiti u glavi

Toliko od mene,a ti mu molim te daj da pročita ovo sve,a on će jako dobro znati tko sam ja.
Lijep pozdrav Alene.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2012 07:36 
trudi se

Pozdravljeni svi .

Za informacijo vam pišem,da sem kontaktiral danes ob 7 ujutro darijota i danes mu bomo povrnili vplačani denar za baldahin z obrestmi.

Dejan za tebe imam vprašanje:
kako je mogoče da si napisal nekaj takšnega, ker sam veš da vse kar si mi naročil in plačal si dobil v roku ki je bil dopgovorjen.
Kar se tiče baldahina, smo ti ga poslali original zapakiranega in zavitega s plombinim trakom.
Prebral sem na avtokampi forumu,kar si napisal včeraj in me zelo moti.
Zakaj mi nisi javil da ti podaljšek ne štima ?
Za alumini 2,7 jeklenko si mi naročil samo jeklenko in potem kasneje tudi vprašal če je možno dobiti dvojni regulator.
Povedal sem ti po kontaktu z dobaviteljen da direktnega dvojnega regulatorja ni mogoče dobiti in da ostaja samo razdelilni regulator ( metulj ) ,ki se namesti na cev.
Nosilec za kolesa sem ti šel iskat v Trebnje,katerega sem ti našel preko oglasa za ceno 150 eur,ti poslal sliko in si se strinjal.
prodajalec nosilca za kolesa mi je rekel da se s tem enim nastavkom pripne zadnji kolo in da drži vse tri kolesa.
Naknadno si naročil še nastavke za pritrditev na prikolico,kar sem ti tudi poslal po nabavni ceni ( priloženo si imel dobaviteljevo račun zelene barve ),na kateren nisem nič zaslužil.
Po tistem sma se slišala samo še dvakrat ko si me nekajkrat poklical,vendar se nisem javil, ampak sem se javil po nekaj klicih.
Za ta dvojni regulator sem se dolgo pozanimal in ga preko dobavitelja,ki ga nima na zalogi našel v ljubljani pri Gorenc d.o.o. .
rečeno mi je da je cena cca 4 eur.

Po kamionu mi pošlji nazaj jeklenko in dobil boš nazaj denar za njo.
Jeklenke se prodajajo tako kot si jo dobil ti in vsaka stranka ( brez regulatorjev ).
Dejan danes zjutraj sem te klical da te vprašam o tem, ker se mi zdi da se morama pogovoriti.

Tadej Potočnik

Vrh

PostPostano: 30 kol 2012 11:41 
Moderator

Evo da i ja dodam, da mi se jutros g. Tadej javio i tražio broj tekućeg računa, da će vratiti novce koji su uplačeni za predšator.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2012 12:39 
iskusni kampist

Sad ste me sa ovom vašom raspravom stavili na velike muke ...
Razmišljao sam o kupnji novog predšatora model DWT ROYAL 300, veličinu 16, bas mi je simpa, te jedan kompresijski hladnjak tipa WAECO, ali ova vaša rasprava ...
Što je ta firma Hajcom tako neozbiljna?!

Ma joj, joj ...

Vrh

PostPostano: 30 kol 2012 12:47 
trudi se

gospodin koji pitate za royal baldahin ,

ako se je to dogodilo 1 put, nas molim nemojte smatrati neozbiljnim.
Radimo uvijek na tome da je stranka na prvom mestu .
ako nam ne vjerujete, pa nas isprobajte, pa nam naručite, pa da vam svima dokažemo da smo ozbiljni , čemo vam naručiti baldahin brez vaše pretplate na naš rizik i donijeti ga k vama u hr, tamo gde se dobijemo u samoboru.

Tadej Potočnik

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012 13:57 
Moderator

sutra gogi dolazi predšator u Straško! :-??

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2012 06:51 
Moderator

goga :-W

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2012 10:53 
Zen kampist

Statler je napisao/la:
goga :-W

javio se da stižu!

Vrh

PostPostano: 03 ruj 2012 07:11 
Moderator

Ponedjejak 3.9, šta reći, osim da predšatore ili novce i dalje čekam!!!! :think:

Navodno da su mi novci koje sam uplatio za predšator, vračeni tj. uplačeni prošli tjedan u četvrtak! Potrvdu o uplati nisam dobio, tako da ostaje da se nadam! Zasada se novci nevide na računu! :-W

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 73 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: