to je slično kao i moj! ne kužim jel to ima samo jedno grijaće tijelo, a dva ova regulacijska "šarafa" ?
a evo ti i par savjeta - onak iz nekoliko godina iskustva s tim roštiljom
kad pečeš:
- deblje stvari tipa piletina (batak i karabatak) stavljaš na sredinu, a bijelo meso i tanje okolo...
- peci što više sa zatvorenim poklopcem
- za povrće, gljive i ostalo kupi one jednokratne alu-posudice s rupicama (ima u svakom dućanu) jer ti manje bude curilo...
- uz njega uvijek imaj čašu vode, jer kad ti ulje od paca ili masnoća koja se cijedi iz npr. kobasice napada na lava kamenje a ono je vruće - onda ti se zna lava kamenje i zapaliti... pa moraš gasiti vatru na kamenu - slobodno poprskaš malo...
- uz njega obavezno mora biti i piva - jer neće ti uspjeti biti dobar roštilj... ne za zaljevanje roštilja, već za ovlaživanje grla onogo tko peče...
poslje godišnjeg:
- obično poslje mora ja napravim otopinu arfa + čarlija i u to umočim lava kamenje i malo poperem od naslaga masti...
- cijeli roštilj (metal) bezobrazno pošpricam s onim sredstvom za odmaščivanje motora automobila - ostavim da stoji 10-tak minuta i onda isperem i tek onda roštilj operem s arfom kojim u biti skidam to sredstvo za odmaščivanje - posebice iz dijela gdje se kuri vatra...
_________________
ljeti kampiranje, zimi skijanje...