Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 31 sij 2025 08:06.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 42 posta ]  Stranica 1 2 3 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 10 kol 2012 19:38 
zeleni kampist

Pozdrav!
Na slikama je prikazan predšator koji u originalu dolazi sa kampicom. Mi imamo i dodatni (puno veći) predšator koji koristimo. Njega pričvrstimo u utor koji kampica ima po obodu. E sada, pošto imamo dva predšatora, iskoristili bi oba (ovaj manji za recimo kuhanje) s time da bi veliki postavili kao i do sada na bok, a manji bi učvrstili na stražnji dio kampice. Slike pokazuju pokušaj, ali na stražnjoj strani kampice nemamo utor odgovarajuće veličine. Postoji nekakav utor (bijeli na slikama), ali je puno širi pa rub predšatora ispada van. Meni je palo na pamet da skinem taj široki utor i nabavim standardni utor koji bi učvrstio straga. Može li se to i gdje nabaviti taj utor? Trebam cca 1.8 m...

slika
slika
slika
slika

Vrh

PostPostano: 10 kol 2012 21:01 
trudi se

Ja sam otišao u najbližu željezariju i kupio neku aluminijsku lajsnu za prozore(mislim da se tako vodi) istog je profila kao ovo što imaš ali je manje. Taman stane uvodnica predšatora unutra mislim da je debela 8-9 mm. Koštalo je nekih 30tak kuna po metru. Jedino sam morao rupe za vijke malo zabušiti sa većim borerom (govorim o AL vodilici)da glava upuštenog vijka ne smeta uvodnici. Nadam se da sam pomogao.

Vrh

PostPostano: 10 kol 2012 22:40 
zeleni kampist

Thx...otići ću u neki BAU... oni ziher imaju

Vrh

PostPostano: 11 kol 2012 07:17 
Moderator

ajd ak već ideš u BauHaus pogledaj jel ima još one podne obloge za kampiranje Aerofoam pa mi pošalješ PP. Hvala

Vrh

PostPostano: 11 kol 2012 15:28 
zeleni kampist

Evo me iz Bauhausa... nije bilo aluminijskih vodilica, ali sam na odjelu zavjesa našao karnišu od drveta presvučenu bijelom plastikom koja ima savršen utor za predšator...

Vrh

PostPostano: 11 kol 2012 15:30 
Moderator

taman dok to sve skemijaš - naći će s priksa u oglasniku pod prodajom, a ti u potrazi za malo većom s malo većim predšatorom... :doh:

nećeš bit ni prvi ni zadnji! :handgestures-thumbup:

Vrh

PostPostano: 11 kol 2012 17:22 
Zen kampist

Statler je napisao/la:
taman dok to sve skemijaš - naći će s priksa u oglasniku pod prodajom, a ti u potrazi za malo većom s malo većim predšatorom... :doh:

nećeš bit ni prvi ni zadnji! :handgestures-thumbup:

:handgestures-thumbup:

nešto mi je ovo poznato

Vrh

PostPostano: 11 kol 2012 19:37 
zeleni kampist

A ne, ne :angry-nono:
Ja sam zadovoljan našom malom kampicom, velikim predšatorom i sada još jednim malim predšatorom. Danas sam postavio karnišu koju sam kupio i sve je super. Sada je žena dobila svoju kuhinju =)) =)) =))
Nemam želje za promjenom kampice... e, sad... kamper je već druga priča :handgestures-thumbup:

Vrh

PostPostano: 11 kol 2012 19:40 
Moderator

okicizepa je napisao/la:
Ja sam zadovoljan našom malom kampicom, velikim predšatorom i sada još jednim malim predšatorom. Danas sam postavio karnišu koju sam kupio i sve je super. Sada je žena dobila svoju kuhinju =)) =)) =))
Nemam želje za promjenom kampice... e, sad... kamper je već druga priča :handgestures-thumbup:

Baš me zanima tvoje mišljenje, ako dođeš na naše susrete, kakvo ćeš mišljenje imati poslije susreta! :whistle: :handgestures-thumbup:

Vrh

PostPostano: 11 kol 2012 20:17 
zeleni kampist

bajki je napisao/la:
okicizepa je napisao/la:

Baš me zanima tvoje mišljenje, ako dođeš na naše susrete, kakvo ćeš mišljenje imati poslije susreta! :whistle: :handgestures-thumbup:

Ja sam karakterno jaka osoba i bez ikakvih poroka =))
Nemrete me slomiti =))

Vrh

PostPostano: 12 kol 2012 09:14 
Moderator

a gdje su slike rješenog problema? :whistle:

Vrh

PostPostano: 12 kol 2012 12:04 
Zen kampist

okicizepa je napisao/la:
bajki je napisao/la:
okicizepa je napisao/la:

Nemrete me slomiti =))

Mnogi su to rekli ali.... :obscene-drinkingcheers:

Vrh

PostPostano: 12 kol 2012 16:06 
Moderator

okicizepa je napisao/la:

Nemrete me slomiti =))

Nećemo mi tebe slomiti, sam ćeš se! :whistle: :obscene-drinkingcheers:

Vrh

PostPostano: 12 kol 2012 16:41 
zeleni kampist

Statler je napisao/la:
a gdje su slike rješenog problema? :whistle:

ček malo, bude i to došlo na red :greetings-wavingyellow:

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012 23:37 
zeleni kampist

Evo slike... Inače, kod frenda koji radi u firmi koja izrađuje cerade sam na zeleni predšator s početka ugradio tri zatvarača tako da sada mogu kompletan plastični dio koristiti kao prozor. Obzirom da sam napravio propuh, sada mogu ženu sa kuhalom sprašiti unutra :)

Kada ulovim priliku, slikam cijeli predšator namontiran...

slika
slika

Vrh

PostPostano: 06 kol 2013 10:02 
napredni kampist

Prilikom montiranja predšatora/tende, da li prvo navučete tendu kroz onu vodilicu, ili prvo sastavite konstrukciju pa navučete tendu?

Vrh

PostPostano: 06 kol 2013 10:06 
Zen kampist

MikiSa je napisao/la:
Prilikom montiranja predšatora/tende, da li prvo navučete tendu kroz onu vodilicu, ili prvo sastavite konstrukciju pa navučete tendu?

prvo predšator u vodilicu :handgestures-thumbup:

Vrh

PostPostano: 06 kol 2013 11:37 
Moderator

MikiSa je napisao/la:

Vidio sam obje varijante i jedina prava je prvo šator u vodilicu pa onda konstrukcija!

Vrh

PostPostano: 09 kol 2013 14:26 
Zen kampist

Joj muka mi je od tog predsatora, pa slozi, pa raskopaj pa kad puse moli boga da ga ne digne. Gledam malo strance po kampu i vec su poceli kao i kamperi sa onim izvlacnim tendama. Divota, rastvoris, spustis dvije noge i gotovo. Ako krene nevrijeme za dvije minute sklopljena. A ove nove sad nije potrebno busenjem montirati nego se uvuku u postojece vodilice od predsatora i ako se prodaje kampica skine se i sacuva za novu.
To mi je investicija za iducu godinu. Ionak predsator ne zatvaram nikad.

Vrh

PostPostano: 09 kol 2013 14:42 
zeleni kampist

dundino je napisao/la:
Joj muka mi je od tog predsatora, pa slozi, pa raskopaj pa kad puse moli boga da ga ne digne. Gledam malo strance po kampu i vec su poceli kao i kamperi sa onim izvlacnim tendama. Divota, rastvoris, spustis dvije noge i gotovo. Ako krene nevrijeme za dvije minute sklopljena. A ove nove sad nije potrebno busenjem montirati nego se uvuku u postojece vodilice od predsatora i ako se prodaje kampica skine se i sacuva za novu.
To mi je investicija za iducu godinu. Ionak predsator ne zatvaram nikad.

onda se ja biljezim za tvoj predsator ( ako ces ga prodavat ).... koja ti je duljina kampice / predsatora ???

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 42 posta ]  Stranica 1 2 3 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 70 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: