Pozdrav i dobrodošla!
U svakom slučaju ti savjetujem uzeti tu "automatsku kuku", ako pod time misliš na kuku sa ručicom za skidanje. Bolja je od varijante sa vijcima (tu se moraš zavlačiti pod auto sa ključevima da bi se skinula kuka - sada znaju kažnjavati ako kuka nije skinuta). Inače ja pod automatskom kukom smatram kuku koja se sama izvlači pritiskom na tipku u prtljažniku (ta je sigurno jako skupa). Cijene ovih sa ručicom kakvu ti savjetujem da ugradiš se kreće od 1200 - 1600 kn (cijene od prije cca godinu dana).
Kod ugradnje u svakom slučaju treba ugraditi jaču kuku (nisi navela o kojem vučnom vozilu se radi). Ako je prikolica 1500 kg, onda bi bilo dobro da kuka ide barem do 2000 kg, ove od 1600 kg su po meni nedovoljne za težinu od 1500 kg.
Ja sam ugrađivao kod ovog majstora na dva auta (cijena je super, a sa kvalitetom sam prezadovoljan):
http://www.tehnometal.net/Naravno ima i drugih majstora koji su odlični!
Što se tiče priključka, to ovisi o Vama, ako vučete samo kampicu (ili večinom kampicu, a tu i tamo običnu prikolicu) onda stavite 13 polnu utičnicu. 13-polna ti nudi mogućnost da imaš struju u kampici (12 V) i kada si na putu, tj. frižider može raditi, također ti preko nje radi "rikverc" svjetlo i svjetlo za maglu, dok kod 7-polnog priključka to nemaš.
A opet ako stalno vučete laku prikolicu onda ćete uvijek morati stavljati adapter, tako da to ovisi samo o vama.