goga je napisao/la:
bajki je napisao/la:
Po meni 7-9 rebara. Oni od 11 su preveliki!
Mislim da su njim snage jednake, prvi stupanj 800 W, drugi 1200 W, a zajedno 2000W.
Jel se to planira kampiranje sa prinovom?
radi veličine i pitam, uzeli bi mi taj od 11 rebara da smo sigurni da će ugrijat, ali je i nama izgledao dosta velik, pa sada ako manji može ugrijati uzet ćemo onda neki manji
misliš li da bi taj od 7 rebara uspio ugrijat kampicu?
da, da planira se nečije prvo kampiranje, pa se moramo i dodatno opremiti
Ovaj od 9 rebara ti sigurno ugrije, a ja bi rekao da može i ovaj od 7 rebara! Treba sačekati Statlera, on je svoju grijao sa uljnim radijatorom, ako se nevaram onda u Tuhelju kada je bilo hladno, kada ste Vi bili sa Brakicom, pa će on moći reći informaciju iz prve ruke.
Olakotna okolnost je da ti to nećeš koristiti u nekoj velikoj zimi, nego čisto za malo dogrijavanja, a kampica sama po sebi nije neka velika kvadratura, odnosno kubikaža prostora pa po meni nebi trebalo biti nikakvog problema ni sa 7 rebara!
Mana tih uljnih radijatora je da on nemože trenutno ugrijati, već njega treba na vrijeme upaliti da se stigne njegovo ulje zagrijati, ali zato dalje grije i grije. Njegova velika prednost je što je tih.
Kalorifer opet jako brzo zagrije, ali je "bučan", ima ventilator koji stalno radi.
Mi smo sada u Tuhelju imali infracrvenu grijalicu. Ona brzo zagrije prostor, tiha je, ali je problem što ona svijetli kada radi pa je cijela kampica osvijetljena!