Sad kuzim da nisam nista napisala
Bili smo prosle korona-ljetne-sezone, tako da mozda nije najmjerodavnije....
Imali smoza cilj Peljesac, a s obziromda smo dosta veliki (7.5m) nije nam se ekspremintiralo pa smo odmah zacrtali Nevio.
Ono sto nas je odmah na pocetku odusevilo je ljubaznost osoblja. Cura na recepciji se potrgala da nam pomogne pronaci parcelu, vozila nas elektricnim-golf-auticem po cijelom kampu, davala prijedloge i sugestije... uglavnom, svaka cast. Za razliku od mnogih, nama strmina i hodanje nije neki problem (kad zivis u Rijeci onda ti je takav teren koji je strm svakodnevica), pa smo odabrali zadnji red, ali zato ogromnu parcelu na kojoj necemo imati previse susjeda (dapace, u cijelom redu nije bilo nikoga osim mozda dvoje kampera). Parcela ogroooomna, stao bi komotno jos jedan kamper i sva popratna oprema, a cijeli dan hlad. I voda na parceli (sto jeu korona godini bilo super jer smo koristenje zajednickih sanitaraca sveli na minimum).
Mojim deckima se jako svidio sportski dio - super uredjena igralista za kosarku, igrali smo i mini golf - ostale stvari vjerojatno nisu bile otvoreni radi situacije, ali tamo je i bar i teretana i stolni tenis i hrpa svacega... jako jako fora. Mana je sto dopustaju lokalcima da dodju i koriste se, pa je bilo tesko od lokalne ekipe doci na red za kosarku.
Kamp je jako, jako pazljivo osmisljen. Pricala sam s curom na recepciji o tome i rekla mi je kako je pokojni gazda (sjecate se siguno tuzne price od pred nekoliko godina) strasno pazio na sve i sve je planirao malo po malo. Toliko dobro uklopljene mobilne kucice nisam nigdje vidjela. Na liticama, gdje ionako ne bi parcele mogle biti - hop, mobilna kucica koja nikome ne smeta i skroz je uklopljena.
Krasna, mala konobica koja ima, prigodno, bacve s hladjenim vinom po povoljnim cijenama i mozes slobodno doci s bocom (karnistrom....) i natocit si za na parcelu. Uz samu plazu krasna pizzerija i super pizze.
Plaza je ok. Kamencici bi mogli biti manji i mana (koja meni smeta) da sunce zalazi rano popodne i bude brzo hlad. Na plazi se na nekim mjestima osjeti smrad, ali nije kanalizacija nego (kako mi je rekla cura na recepciji) se osjeti bio jama od sanitarca.
Organizirali su nam i prijevoz direktno iz kampa za izlet brodom na Mljet (kombi od agencije je dosao po nas). Orebic nije jako blizu (za vecernju setnju je - al ako moras ujutro trcati na brod onda nije).
Uglavnom, bas smo bili jako, jako zadovoljni kampom.