ivan je napisao/la:
Manuela, ako te zanima miran obiteljski kamp u gustoj borovoj shumi, mogu ti preporucit kamp Ljutić u Biogradu na moru.
Kamp je poznat kao miran kamp i cjela se obitelj brine o ugodjaju svojih gostiju. Kamp je smjesten na samome moru i ima privatnu sljunkovitu plazu za goste, ciste i uredne sanitarije sa toplom vodom.. parcele su velicine 100 M2 i cijene su pristupacne, cak mislim da su i najjeftinije u gradu.
Udaljen je od centra nekih 2/3 km ali ima setnica uz more koja ide sve do grada. Cijeli je kamp pokriven wireless internet vezom i ona je besplatna za goste kampa!
imaju i site:
http://www.kamp-ljutic.compozdrav!
Ne znam kad si bio u kampu Ljutić. Zadnje dvije godine sam boravio u kampu Soline koji je odmah uz kamp Ljutić, točnije dijeli ih žičana ograda. Prije dvije godine su preuređivali Soline te su se sve kampice koje su bile na stacionaru morale skloniti kako bi se parcele mogle renovirati. Nakon renoviranja i preuređenja kamp je podigao cijene, tako da je večini to bilo preskupo te su morali su otići iz kampa. Večinom su to bile kampice stare 30-tak i više godina prekrivene sa sto šatorskih krila i ne znam još s čime ne. Naravno da nisu mogli nikuda dalje nego u kamp Ljutić koji je udaljen 50-tak metara i dosta je povoljniji nego Soline. Sad vam kamp Ljutić izgleda kao jedan veliki predšator sa puno kampica ispod njega, tj prednji dio predšatora ne moraš niti stavljati jer se kaći za drugu kampicu (malo pretjerujem), ali zaista je kampica na kampici i manje više svi su stacionari.
Ali zato su se Soline očistile od stacionara u prvoj zoni i kamp je zaista odličan. Istina je da svake godine dižu cijene, ali barem ima mjesta koliko hočeš.
Što se tiče plaže ima jedan dio sa sitnim pjeskom te veći dio sa šljunkom i kamenom. Najeći problem je taj što je to gradska plaža, a ne samo od kampa tako da je gužva zaista velika. Spašava jedino one koji imaju kakvo plovilo te za 10-tak min. mogu prijeći na Pašman gdje ima jako puno malih pustih uvalica.