Gac je napisao/la:
Vidiš kako to izgleda u velebnom gradu i stanici za teh. pregled. Ja sam mislio da tamo gledaju da li vozač ima crno ispod noktiju, kad vidi vraga oni nisu ni gledali naletnu kočnicu. Kod mene svih ovih godina naletnu gledaju upravo tako da uređaj za mjerenje inercije stave na papučicu kočnice, zelete se na oko 60 km/h i onda koče. Uređaj uspoređuje inerciju vozila i prikolice.
Svaki puta se hvatam za glavu što će biti sa stvarima unutar prikolice. Jednom sam zaboravio izvaditi kečap u tetrapaku iz frižidera te s njim otišao na teh. pregled. Zamislite situaciju kad sam otvorio friđ.
baš tako i mi smo tužno gledali što će biti sad u kučici ali sve je o.k. kažem ti do sada nas nisu nikad niš tražili samo pogledali svjetla a prvi put kad smo bili onda nisu ni znali što da napišu u knjižicu, čovjek je mene pitao što da sad on gleda na kampici
pa sam mu ja rekao da nek pogleda barem svjetla... velim užas...
bajki je napisao/la:
Svašta, kod nas to nerade! Jesi išao u istu stanicu kao i uvijek?
U Centar vozila Hrvatske pri Eurohercu svi bi trebali biti isti ali nisu. Ovaj put sam otišao drugima jer nam je jedan rekao da će se zaletavat ispred stanice sa kampicom pa nam je to malo blesavo
izgledalo a i bio je bezobrazan.
Statler je napisao/la:
klin je napisao/la:
nego kol'ko žetončeka to sada košta u ZG?
Neznam baš u lipu ali tu negdje oko 450 Kn ( računi su kod Klinke - naravno )