Konacno smo se i mi dokopali Glavotoka, pa da napisem par nasih
Cesta je i dalje, tih zadnjih par km, uska i treba paziti. Nije problem nikakav osim ako bas vucete neku ogromnu kamp kucicu. Parcela ima svakakvih, al ono sto je nas odusevilo je da nakon hrpe umjetnih kampova sa hrpetinom zvjezdica, konacno jedan prirodni kamp sa onako starinskim stihom... kako bi kamp i trebao izgledati. Parcela ima raznih - od onih na koje se tesko uglazbiti do onih koje su ogromne. Mi smo uboli jednu koja je imala impozantnih 180m2 i CIJELI dan je u POTPUNOM hladu. Plus ima dovoljno dobro pozicioniranog drveca (taman da mozes parkirati kako spada, a da ispred imas stabla za zakacit lezaljku, zavezat spagu za psa i sl. Sto, moram priznati, dugo nismo nigdje dozivjeli. Ovako po fokama mislim da smo bili tocno ispod ove gdje su bili Statler i gospodja
Imaju krasnih parcela prvi red do mora, koje gledaju u zalazak sunca, ali imaju i nekih cudnih, neuredjenih i neki cudan dio iza djela sa pausalcima koji mi djeluje kao da su beskucnici nastanjeni... nisam uspjela prokuziti u cemu je fora.
Za satorase mana bi mogla biti sto je apsolutno cijeli kamp u kamenju - ove parcele koje su blize moru je jos i fin sljunak, ali one koje su zona B su bas veliki komadi kamenja i bome ne znam koliko bi ugodno bilo postaviti sator na tome.
Sanitarci su i dalje nostalgija-ex-Yu, ali su uredni i cisti i sve funkcionira. Osim sto se svjetlo gasi u nekih 22 (zivjeli mi balkanci koji fino s naglavnom lampom peremo sudje u 23h
). Voda je normalna, barem koliko sam skuzila.
Od novih investicija - u kampu je grijani, infinity bazen, koji se apsolutni zen. Zbilja se spaja pogledom s morem i gleda u zalazak sunca, dovoljno je velik, ima i djecji dio, a pored su gratis lezaljke. Konoba uz bazen je jako jako lijepa, pogotovo nocu kad bazen onako zagasito plavo svijetli i ima jako fina jela na cjeniku (nismo isprobali, mozda drugi put).
Plaze su ok - ima i sitni sljunak za one koji vole picigin ili plitko, mol za skakanje, a malo pored kampa ima i nekoliko plaza na koje smiju psi. A te plaze su nam bile fenomenalne jer nije bilo nikoga i bili smo uglavnom sami. Cisto, kristalno, more... bas onako kakvog ga se sjecam iz djetinjstva.
Check-out je do 13h, sto je (kad se usporedi s ostalim kampovima) velikodusno. Nama koji zivimo blizu ipak i dalje prekratko. Zao mi je da nemaju opciju doplate pola dana pa da se moze ostati do navecer.
Ako bi trazila manu, to je definitivno ducan - mali, ali nije toliko problem kvadratura, koliko to da u ducanu nema apsolutno niceg pametnog. Prvi blizi je 3km, ali ta tri kilometra su strmo uzbrdo po uskoj cesti i bez auta je tesko do tamo. Druga mana (onima kojima treba i koji rade iz home-officea) je dosta slab signal za mobitel i dosta slab Wi-Fi. Za neku povremenu upotrebu ok, ali za ozbiljan rad - ne.
Uglavnom, nakon svih onih sterilnih parkiraliste-kampova po Krku, ovaj nam je definitivno jedna od opcija za pokoji vikend.