Lei je napisao/la:
.... Ako ikako mozes izvesti, nemoj ju parkirati nivelirano - ostavi barem stupanj kosine (ako ti je krov ravan). Kad krenu rijecke kise nema tog prozora krovnog koji ce podnjeti tu kolicinu. Ako je pod koso pa voda ima pad onda je ok
Prozori mi nisu problem. Međutim, u subotu kad sam se vraćao s Krka stao sam na pumpu na Kukuljanovu i tu me uhvatila takva kišurina, k'o da sam ispod Niagarinog slapa. E, tu sam se smrznuo kada sam vidio nekoliko svježih kapi vode na poklopcu šporeta. To sam već nekoliko puta primijetio nakon velikih kišurina kad bih ušao u kamper. Pošto su blizu vrata, nekako sam pomislio da to možda pri otvaranju nešto vode s gornjeg ruba vratiju poprska tu površinu. Nategnuto, ali umirujuća ideja. Međutim, sad sam bio unutra dok je kapalo, s donje strane kuhinjskog elementa, točno na 220V utičnici. Užas. Kako, na sreću, imam slike kampera iz svih uglova, proučavao sam i bez da se penjem gore gdje bi to moglo propuštati. Jedina, ili bar najvjerojatnija mogućnost, je da je kiše bilo toliko puno da se prelila preko ruba "dimnjaka" od frižidera. Uglavnom, "gljiva" tog dimnjaka nije kao ona od grijalice i bojlera - znatno je niža i široka.
https://photos.app.goo.gl/u8NuCVciqLwYFa9Y9