kamp Kargita na Dugom otoku.
Novi kamp - poceli s radom 2012 (mislim).
Izvsna web stranica -
http://www.camp-kargita.hr/ sa virtualnom setnjom i lijepom galerijom slika. Ali osim onoga što se vidi na web-u, ima još. a to je neparcelirani dio u sumici (cca 30-tak satora).
Kako je kamp mali (50- parcela + sumica za koju nisam ni znao), iz opreznosti sam nazvao cca 7 dana prije dolaska da provjerim im a ili mjesta. Izuzetno ljubazan (NE ulizivački) glas sa druge strane kaže da imam srece jer je bas jucer jedan covjek otkazao rezervaciju na parceli broj 5, prvi red do mora - slobodno 7 dana unutar mojeg planiranog perioda. Sold isti tren. Prvi red - samo satori! Sudjedi Slovenci s lijeva i zdesna bili i prosle godine i vec rezervirali za iducu godinu. nemozes vjerovat.
Evo dvije slicice sa te parcele. Slike kampa necu stavljati - ima ih na webu kolko hocete...
Nakon tih 7 dana, selidba na neparcelirani dio u sumici. Savrsen hlad, mir, prostora ko u prici. Slikice:
Sanitarije: Nove, savrseno ciste, uvijek papira i sapuna, uvijek topla voda! Tus kabine prostrane sa dovoljno kukica za vjesanje. i sve pohvale teti spremacici. Voda se dovozi brodom vodonoscem
Kamp ima ducancic, bez voca i povrca. Isto se moze kupiti kod svjetionicara 300m od kampa.
Ima igraliste za odbojku, stol za pingac, male penjalice i tobogan za klince. bike na rentanje.
Plaza kampa je stjenovita sa jednim malim dijelom oblutaka.
Ima i bar/restoran.
Nema pausalaca! samo jedna mobilna kucica tamo negdje u osmom redu od mora...
Gosti vecinom Slovenci, vidio 5 Zg tablica.
Jedini nedostatak: mali broj parcela u prva dva reda. more se jos moze vidjeti sa nekih parcela u trecem redu.