Odlično. Naši naftaši na svojim stranicama spominju propan kao idealni plin za hladne periode, kad se boce drže na balkonu, pokretne radnje i tako to. Ali, gdje god sam pitao svuda su me čudno gledali i rekli da uglavnom pojma nemaju o tome. Mailom sam pitao, ali odgovor nisam dobio. Zvao sam jedan INA 0800, tamo su mi rekli da zovem jedan drugi 0800, tamo je tip rekao da on ne zna gdje to ima za kupiti ali da u Zagrebu imaju punionicu u kojoj se može napuniti boca. A u Rijeci? On ne zna. Nekad je na Urinju bila jedina punionica auto-plina u ovim krajevima pa mi je palo na pamet da bi oni možda mogli znati. Zvao sam na broj koji mi je tip dao.
Urinj kaže da imaju propan, ali samo za punjenje onih spremnika, za maloprodaju u bocama nemaju. Ali, to se može srediti tako da firma koja obavlja dostavu plina po kućama kupi od njih i proda meni. Super. Dao mi je broj, dogovorio sam da mi donese dvije boce i tako, donio ih je. 116KN svaka. Kad god bude trebalo, samo da ga nazovem. Usput, pola sata smo razgledavali moju Laiku, on ima namjeru kupiti isto neki kamper