Mi smo ovaj ljetni godišnji proveli u Kozarici, evo moji dojmovi, prije nego što mi ishlape
Kao prvo pohvale curama, gospođi i mlađem dečku sa recepcije, svi izuzetno uslužni i ljubazni, a imali smo bome nekoliko neobičnih upita, problema i situacija, sve je sređeno izuzetno brzo, lako i sa smješkom.
Pohvala ne ide i voditelju recepcije koji je bio u smijeni taj dan kad smo došli, gospođa na recepciji je odmah, čim je vidjela našu kompoziciju, rekla da najbolje prošetamo prvo do parcele i da vidimo dal "nam se sviđa", al pritom je mislila da ćemo teško stat na nju, na što sam je rekla da nakon 12 sati vožnje nema šanse da se šetam do dolje sa troje djece. Skužila sam šta je mislila sa ti reći, tek kad smo došli do parcele i počeli premjeravat kako bi se mogli naparkirat. Parcela je bila dosta mala i sa drvećem na mjestu gdje taman smeta. Okolne parcele su bile slobodne, pa sam nazvala recepciju da pitam da li možemo dobiti jednu od te dvije slobodne u zamjenu, ljubazna gospođa me prespojila sa voditeljem koji je, naravno, to odbio uz obrazloženje da na te parcele dolaze strani gosti koji na njih dolaze već 15-tak godina i koje su rezervirane puno prije i ne može on tu ništa. Sve bi to bilo ok, da se na jednoj od tih parcela, u naših 15 dana boravka, nije izmjenjalo 3-4 kampista, a 3-4 dana je parcela bila prazna. Voditelj je na to rekao da nam eto može dati neki popust (od kojeg na kraju nije bilo ništa) i ne naplatiti dodatno parking mjesto u kampu za kombi....mi smo se na kraju uspjeli smjestit, al izuzetno loše (hvala Dundino na duploj stepenici
), sunce je bilo na parceli od pola 12 do 15 sati, znači trunke hlada nije bilo. Toliko o sposobnosti rezervacije, jer im se prilikom rezervacije šalje veličina prikolice, tende i vozila, a i jedini uvijet mi je bila zona i da parcela bude u hladu. Osoblje recepcije, znači recepcioneri za svaku pohvalu, a voditelju ogroman minus.
Što se tiče sanitarnog čvora, ja veću glupost od tih narukvica nisam vidjela, puno puta se dogodilo da se narukvica zaboravi, pa natrag po nju, a uvijek je sila i žurba
, dobro pa nismo bili daleko od sanitarnog. Još k tome, voda na tuševima traje doslovce 5 sekundi kad se stisne slavina. Pa ko je tu lud, platiš dan 70 eura, a ne možeš normalno na wc niti se normalno otuširat. Čistoća wc-a je kako koji dan, al tuševi su uvijek bili puni dlaka, mokri i neuredni.
Sigurnost u kampu nije baš nešto, mala vrata što vode šetnicom prema gradu su otvorena i bez nadzora. Mlađa ekipa iz grada (mještani) su redovito šetali po kampu, vikali, kupali se u onom bazenčiću za djecu...Zaštitara nema nigdje, niti ih sprječavaju da uđu u kamp, niti da prave nerede.
Animacija za djecu, moglo bi se reći, da je niti nema...to su dvije cure koje vode animaciju po danu (moj predškolac išao 2-3 puta i dosadilo mu, jer je svaki dan sve isto) i mini disco navečer (koji traje cca pola sata, dok skužimo da su počeli, ono već kraj). Nije tu bilo nikakvog maskembala, animacije koje uključuju roditelje, sportskih natjecanja...sve u svemu dosta slabo.
Plaža je prekrasna, ispod naše parcele je bila stvarno odlična, puno hladovine na plaži, nije betonirana, nego oblice, u vodi je malo stjenje, malo oblice i puno ježeva
, al njih smo uspješno izbjegavali.
Trgovina, restoran i kafić u kampu su ok, cijene nisu pretjerane i ponuda je vrlo dobra.
Super je što je grad blizu i za 5 minuta si već u centru grada. U gradu, gore na magistrali su otvorene velike Plodine i super je za neku tjednu opskrbu, al i Biograd je vrlo blizu.
Sve u svemu, mi se nećemo skoro vratiti u Kozaricu, vrlo sam razočarana što nam nisu omogućili normalnu parcelu, kakvu smo rezervirali. I nikako ne mogu prevaliti toliku štednju na sanitarnom, prvo narukvice, al onda još i potrošnja vode.