evo ga live iz Soline. ono što mogu reći prema mojoj slobodnoj procjeni nije popunjeno 20 % kampa, tak da ak netko nije odlucio neka odabere. Ima akcijska cijena parcela Comfort, koje su stvarno komforne, velike, ima voda, za 40 eur 2 osobe. Ako sam na parceli 241, a do plaže nisam siguran da li ima pet parcela zauzetih. od parcele do plađe 01:35 min. Mogu komentirati sadašnje stanje, a to je da su parcele uredne, velike, kamp uredan (smeće), wc uredni, hlada dovoljno.
gornje parcele Standard, su podaleko, ali tamo je mozda veci mir, manji hlad, i ima paušalaca, te Glamping zona.
Ono što su moje pretpostavke kada je kamp full, smatram da je malo sanitarnih čvorova odnosno tuševa konkretno. Je da je tuširanje ograničeno na 7 min (imaš dnevno 5 x 7 min tuširanja), i koliko god ti ostane vremena za tuširanje stalno je ta misao u glavi o ograničenju, a što mi kampisti nekako želimo izbjeći. Kod tog tuširanja vidiš koja je kabina slobodna, checkiras brojač, odaber kabinu i ideš na tuširanje. E sad uglavnom ostane slavina otvorena jer svi tuširaju 7 min, pa se samo isključi i ne vrate slavinu na zatvoreno, tako da prije toga provjeri slavinu. Konkretno u Sanitarnom čvoru 2 ima 5 kabina muških, i 4 kabine ženske. Tu gravitira 100 i više parcela, nezz dal i mobilne kućice dobiju narukvice za WC, ali nek je po 3 osobe prosjek/parcela, pa računaj na 9 kabina po 7 min. Velim sada nije gužva i 20 % kampa je možda popunjeno, pa su kabine slobodne. Tople vode je uvijek bilo u bilo koje doba dana. Po noći se čuje dosta buka iz klubova sa šetnice prema Biogradu, smeta, ali to nije do samog kampa, na to ne mogu niti oni utjecat.
Plaža, opet, nezz kako je kad je kamp full, ali plaža je dosta malena, i sad je popunjena, a kako tek kad je kamp full. Ulaz u more dosta grubo kamenje, tak da nije baš za malu djecu ako nećete ići u onu uvalu na plažu, ali je tamo gužva.
Ostali sadržaji: trgovina da, pekara da, kafici, restorani na plaži da. Nisam bio ne mogu komentirat cijene.
po meni treba još sanitarnih čvorova u full varijanti.
to je to ukratko
ako nešto zanima nekog, mogu provjerit.
|