Evo pridružujemo se klubu vlasnika Outwella.S kampiranjem smo započeli ove godine nakon što nas je ta ideja privlačila već dulji niz godina.Probno kampiranje odradili u 5-om mjesecu u Puli,u 6-om mjesecu otišli u Kosirinu na Mureteru koja nam se jako svidjela zbog prilično robinzonske šeme,pa ponovili opet početkom sedmog mjeseca.Znači tri kampiranja su iza nas.U startu nismo htjeli kupovati nikakvu skupu i glomaznu opremu jer nismo znali hoće li nam se kampiranje uistinu svidjeti obzirom da smo godinama ljetovali u apartmanima s potpunim komforom.Kupili smo mali Quechua šator za dvije osobe u pola cijene jer je Decathlon prestao proizvoditi taj model u tim bojama
https://www.youtube.com/watch?v=_Hj91qflRdY Uglavnom šator je izuzetno kvalitetan,čvrst i prozračan,i definitivno pravi izbor za vikend kampiranja. Obzirom da smo prilično zagrizli za ovu vrstu ljetovanja naš mali šatorček nam ipak nije dosta za dulja kampiranja.Nakon puno pročitanih foruma i sakupljenih informacija odlučili smo se za Outwell šator,i to Nevadu M.Nas smo dvoje i pesek,i čini mi se optimalnom po veličini,a cijenom nam je bila pristupačna.Naručila sam putem weba s mixi caravaninga i trebala bi stići krajem ovog tjedna.Jedva čekam da ju probno dignemo u dvorištu:) Naručila sam i originalni tepih za unutra po savjetima tu s foruma.Osim toga kupili smo i prijenosni solarni panel za punjenje mobitela obzirom da smo odlučili ne koristiti struju u kampu..vidim kak to funkcionira pa javim.Nestrpljivo čekamo svoju Nevadu:) Pozdrav svim kamperima:)