Kombi je Peugeot Boxer 3.0 4L3H odlučio sam se za taj jer je dovoljno visok i dugačak, a manji ne dolazi u obzir jer sam visok 2 metra :D
Motor 3.0 je navodno daleko izdržljiviji, a u ostalom stalno će bit nakrcan teretom pa oni slabiji bi konstantno bili u muci.
Nakon kupnje počeli su radovi, za početak ogolio ga od drvenih zaštita.
U nastavku bušile su se rupe za prozore i inzistirao sam na tome da stavim prave staklene prozore, a ne one plastične kakvi obično bivaju na kamperima, a odprilike jednako su skupi. Kod nas ova 4 prozora najjeftinije su se mogla nać za 1000 eura na jednom odpadu u zg, a ja sam ove kupio potpuno nove u Češkoj za 500eura.
Krovni otvor je sa velikim ventilatorom radi manje buke, kupljen kod nas u meridianu u Poreču. 1800kn
Tank za sive vode isto je kupljen tamo. Inverter je kupljen u solar shopu kod nas.
Uspijeli smo ja i žena čak jednu noć odspavati u njemu nakon šta su prozori bili gore :D
Zbog više razloga odlučio sam se na to da ne mičem zaštitni zid između putničkog i vozačkog dijela, ali napravio sam vrata da se omogući ulazak i izlazak bez da se mora ulazit iz vana. To sam ostavio zbog sigurnosti, bolje toplinsko-zvucne izolacije, a i manje upadljivosti jer inače bi se sve vidjelo unutra, a kad bi stavio zavjese po prozorima bio bi extra uočljiv.
Tu je još taj inverter, i tank za odpadne vode.