Evo par nasih dojmova. Slicicu imam jednu, kasnije cu je dodati. Nisam previse fotkala jer se nije puno mijenjalo, ove sve stare fotke odgovaraju.
Nama se kamp strasno dopao. Parcele su ogromne (s tim da smo mi imali standard koja nema vode i koja je manja), ravne, pravilne i zbilja nije nikakav problem postaviti veliki obiteljski sator. Puno gostiju prakticira da uzmu jednu parcelu pa se vise njih smjesti, recimo najnormalnije idu na jednu parcelu dva kampera ili kampice, par satora, na ovima koje su deluxe stalo bi i tri velika satora komotno. Tako da kad se tako gleda i cijena se dijeli, ne ispadne toliko skupo. Velike kompozicije (npr jako dugacka kampica koju vuce kombi) mogu imati problema s uparkiravanjem jer su ulicice dosta uske, pa onda ako jos susjedi ostave auto parkiran na pola van moze biti nezgodno.
Vecina parcela je u dubokom hladu borova, nasa (179) i sve okolne su bile u hladu cijeli dan. Problematicne su parcele koje su uz gornju cestu i sanitarce i koliko sam skuzila na njima su uglavnom prolazni gosti. One su bas s velikim kamenjem i na suncu. Jako dobra stvar je da se na planu kampa na webu moze kliknuti na pojedinu parcelu i dobiti njenu fotku i dimenzije. A rezervira se bas tocna parcela, tako da tu nema iznenadjenja. Dobra stvar je da na svakom prikljucku za struju postoji i euro i obican suko konektor. Taman nam je dobro doslo da razvucemo dva kabla, do satora i do kuhinje.
Sanitarci su jako uredni i cisti, tople vode je bilo uvijek, papira isto, postoje i sredstva za dezinfekciju daske u svakom wcu. Postoji i djecja kupaona sa djecjim wc-om i prematalicom. Tus kabine velike i sa dobro rasporedjenim kukicama i policama tako da se nista od robe ne smoci. Ono sto mi je recimo falilo (al ruku na srce ne sjecam se dal sam to igdje susrela) je fen u sanitarcima za osusit kosu. Netko je prije komentirao da su daleko i da je strmo. Istina je da ako si na plazi moras potegnuti skroz do vrha kampa, al nije to nista pre daleko. Dobro su rasporedjeni duz cijelog kampa tako da vjerujem da su od svuda na dvije minute hoda max.
Neparcelirani prostor je uglavnom dosta grbav i neravan i, kao i obicno, izgleda kao komuna jer su svi satori nagruvani jedan na drugog
Fora je jer je tik uz more i u hladovini, al meni je draze da imam svoj osobni prostor na parceli nego da sam na metar od susjeda.
Plaza ima svakakvih. Uz lijevi dio kampa (tamo gdje smo mi imali parcelu) su uglavnom stijene sa malim sljuncanim i jako stino sljuncanim uvalicama. I direkt pogled u otvoreno more i zalazak sunca. Hlada nema. Na drugoj desnoj strani su sljuncane velike i jako lijepe plaze, al to je u zaljevu pa nije bas neki pogled, sunca nema ujutro ni kasno navecer, a i guzva je puno veca - mi se recimo tamo nismo niti jednom okupali. Najcesce smo ipak bili u sredini na molu koji ima nekih metar i pol visine i tamo smo se glupirali i skakali. Na plazi ima i tuseva (besplatnih) i na par mjesta kabina za presvuc. More kristalno cisto i tirkizno.
Dobra fora je da na par mjesta u najdonjoj "ulici" stoje veliki sudoperi na kojima se moze prati sudje ili tocit voda. Tako da se ne mora ici bas do sanitaraca.
Istina je da nema setnice nikakve i da se do Primostena mora autom, al to je zapravo mozda i plus. Jer kamp nije dostupan za javnost (moze se doc kupat, al se mora platiti ulaz pa nitko ne dolazi), zaista je miran, siguran i nema guzve na plazama.
Ono gdje mogu napredovat su popratni sadrzaji. Animacija za djecu i odrasle nije nesto wow. Imaju recimo djecji klub od 10.30 - 11.30 (taman kad mozes bit na plazi) i onda opet od 16.30 - 17.30 (opet kad si na plazi). Nekako sam se nadala necemu izmedju 12 - 16 da mogu malog sklonit sa sunca. Birc i restoran su poprilicno zastarjeli i ponuda nije neka bajna, a cijene prave turisticke. Pizza recimo 50 kn. Piva oko 20. Ducan je solidno opskrbljen i radi cijeli dan, ali isto sa cijenama koje su dosta visoke. Pekare samostalne nema. Ima jos jedan birc uz plazu koji izgleda nesto bolje.
Zabava za djecu je parkic koji je malo tuzan jer im je vrtuljak zaglavljen, a i nema puno sprava. I na zalost cijeli je u pijesku, tako da nismo bili niti jednom (malom se pijesak zamjerio i ne zeli u njega). Kod recepcije su i trampulini. Kao placaju se, al koliko sam vidjela svi klinci idu unutra bez da ih se ista kontrolira.
I jos mi je palo na pamet - kod recepcije postoji i blok sa friziderima koji su odlicni! Jako dobro hlade i dosta su veliki.
Sa avtokampi.si karticom je 5% popusta kojeg daju bez problema. I super su ljubazni za dogovor oko rezervacije, odgovaraju na mailove odmah.
E da - mobilne kucice i pausalci. Trebalo bi ih maknut
Na super dijelu kampa (vec je netko pisao) su stacionirane kamp kucice za najam, direkt uz plazu u potpunom hladu. I na super parcelama koje su taman na sredini kampa su neke drvene kucice. Ajd bar nisu toliko ruzne kao oni kontejneri mobilni. Koliko sam skuzila na drugim mjestima pausalaca nema.