Nakon 14 dana u ovom kampu, evo par riječi i utisaka o njemu...
Krenimo redom;
Rezervacija - treba čekati 72 sata na prvu povratnu informaciju, dalje ide normalno...
Ne možete rezervirati određenu parcelu niti znati kako će izgledati. Za kamp tog renomea neprihvatljivooo...
Parcele - opet sam se za...
Naime A parcele su skuplje a bez hlada. Dakle bio sam smješten na osunčanoj parceli...
Parcele B - najbolji izbor, većina u hladu, između novog sanitarnog čvora i plaže...
U kasnijem razgovoru saznao sam da sam mogao tražiti premještaj, ali ne bih premještao šator na 34 stupnja...
Ponuda u kampu- nema što nema; restorani, fast food, kafići, svega toga ima više nego u nekom gradu na moru...
Najljepše je svake srijede; vatreni šou, vatromet, i dvije velike svinje na ražnju - besplatno
Cijene u dućanu normalne(za otok). Ne isplati se ići u Pag ili Novalju...
Osoblje jako ljubazno i spremno pomoći...
Za vlasnike kampica, korisna obavijest - besplatno vam smjeste kampicu na parcelu sa manjim utovarivačem, zglobni je pa lakše manevrira...
Čistoća kampa fenomenalna...
Sanitarije; ne znam. Novi sanitarni čvor je odličan, velik, posebne sanitarije za djecu, stalno čist, naime stalno ga čiste 4 čistaćice. Ostali sanitarni čvorovi nisu loši, ali ne čiste se dovoljno pa su prisutni i neugodni mirisi uz nečistoću...
Kućnog reda se svi pridržavaju, nema galame i buke noću, psi na uzici, itd...
Plaže su najbolji dio kampa, nema gužve(možete uzeti i 10 kvadrata za sebe) ima hlada.
More - kristalno čisto...
Temperatura mora - dobra i za osjetljive. I nakon bure more ostalo dovoljno toplo...
Nijedna parcela nije predaleko od mora jer je kamp uzak a dugačak...
Najveća zamjerka kampu je što su paušalisti zauzeli najbolje parcele u kampu, i da ih je više od 50 posto, a neki od njih su i jako neugodni(svojataju sve u kampu, uskoro će zauzeti i plažu i zabraniti pristup na plažu)...
Radi se o paušalistima u mobilnim kućicama u prvom redu do mora.
Supruga imala bliski susret s njima, naime zabranili joj branje smokava na plaži, a ne na parceli(iz kampa nisu htjeli reagirati)
Šteta što nisam bio prisutan, imali bi bliski susret sa mnom...
Animatori nisu na nivou, ima ih 19 ali to je kao da ste stavili raštimani orkestar da svira zajedno...
Ne znaju s djecom, nisu zaintersirani, rade preko volje...
Paušalisti kažu da je prijašnjih godina bilo puno bolje...
Ovdje možete vidjeti najskuplje kampere, kampice i što je iznenađujuće jako puno VW California(nisam ni znao da ih je toliko proizvedeno
) , bilo ih je više od kampica(ako iskljućimo paušaliste).
Zaključak;
Vrlo dobar kamp, ali ima mjesta za poboljšanje...
Za konkretnu ocjenu trebao bih posjetiti više kampova tog cijenovnog ranga, ovako 8/10 zbog toga što su najbolje parcele pod paušalom...
Preporučujem kamp i jednom ću se vratiti...
Za sve inormacije - tu sam.
,