Statler je napisao/la:
skup sport ti je cca 2-3000 kn ako nađeš majstora koji ti to može napraviti... tu se po forumu smucao "stari kamper" s kojim su neki imali dobra, a neki i ne tako dobra iskustva... točnije oni s tim kosim tipovima imali su dapače odlična iskustva, a ovi s novijim prikolicama nešto lošija...
u samom startu razlika ti je u godinama velika pa ne znam koliko bolje može biti nešto starije... e sad očuvano može biti i da se naletjeti ali isto tako možeš naletjeti i na odličnu noviju prikolicu za manje novaca... tipa forumašica "goga" ima odličnu kosi tip prikolicu i kod nje se te ručke ne pomiču niti trunku...
osobno prednost uvijek dajem kosom tipu!
ovu sam trebao ići gledati s kolegom.... ali je on odustao... ako je sve onako kako čovjek kaže: da će riješiti papire, da je kućica u dobrom stanju, da nema pomicanja ručki, a ima i kupaonicu... i zadnja cijena je 12500 koju je rekao mom kolegi sa svim uračunatim do registracije unutra - obzirom na izgled i 1992. godinu mislim da je to ok...
razlike između 310, 380 i 400 u vuči nema! sve su to lake prikolice!
Hvala na odgovoru.
kako doći do starog kampera?
i kako doći do prikolice koju si trebao ići sa kolegom gledati?
mislio sam na Adria 310 ona nije ni kosi tip, a nije ni jaje. nekako između, to su isto cca 86 g.
adria koju sam gledao 310, dosta mi je vlažna izgledala, pa sam odustao, to je bio kosi tip.
sutra sam u SLO pa budem mozda pogledao tu koja je između jaje i kosi tip.
nasao sam jednu i Adria 320 Unica 1995, ali je u DE, pa mi malo problem transport.