Na žalost upravo tako
dobro kažeš, samo cu na živo potvrditi ovo virtualno gradivo ako uopće i krenem prema gore....
bilo je u planu pred dvije godine
, lani otpalo
tko zna kako ce bit na ljeto?
dug je to i skup put koji treba pažljivo i detaljno isplanirat
sad kada otvorim jutanji list vec mi iskaču reklame za Norvešku, Helsinki kard itd a sada pak ova agencija Bravo....kako CIA špijun Google prati moje kretanje.na netu ...čak sam otkrio da prati moje kretanje preko pametnog telefona u zadnjih par mjeseci....tako da ako imate problema sa policiojom PrVO ODBACITE MOBITEL...
http://bravo.hr/default.aspx?id=24&aid=46892Agencija koja mi se pak sada sama nudi ponudila mi je virtualno jednu lijepu turu, no obratite pažnju na ONA MALA SLOVA....recimo cijena je primamljiva ali tu su DODATNI TROŠKOVI za avio prevoz 1000 kn, zatim 1000 kn za večere, 340 kuna za prevoz zgb-ljub-zgb, tako da nije to baš ovih 5500 koliko je na prvi mah vidljivo.
detalji;
CIJENA (po osobi) za polaske 27.4., 27.5. i 28.10.: 5.550 kn
Polasci 27.6., 4.7., 25.7., 15.8., 26.8.: 5.930 kn
DOPLATA za zrakoplovne pristojbe: 990 kn
DOPLATA ZA MANJI BROJ PUTNIKA (min. 25): 390 kn
CIJENA UKLJUČUJE: zrakoplovni prijevoz prema programu, autobusni prijevoz prema programu, dva noćenja s doručkom u četverokrevetnim unutarnjim kabinama na brodu Stockholm - Helsinki - Stockholm i 1 noćenje na brodu na osnovi polupansiona na brodu Oslo – Copenhagen, dva noćenja s doručkom u hotelima 3*/4* (1 noćenje u Stockholmu i 1 noćenje u Oslu), vanjski razgledi, pratnju i organizaciju putovanja
DOPLATE PO ŽELJI , prilikom prijave :
• jednokrevetna soba/kabina : 2.930 kn
• jednokrevetna soba u kombinaciji s četverokrevetnom unutarnjom kabinom 770 kn
• drugi tip kabine na brodu:
o 1/4 vanjska, po osobi: 240 kn
o 1/3 unutarnja, po osobi: 360 kn
o 1/3 vanjska, po osobi: 670 kn
o 1/2 unutarnja, po osobi: 720 kn
o 1/2 vanjska, po osobi: 1.460 kn
• Paket večera (4 večere): 1.060 kn
• Povratni transfer Zagreb – Ljubljana – Zagreb: 349 kn po osobi
evo detalja koji su meni važni a to su ulaznice za poznate muzeje u Oslu...koji se moraju posjetit...
DOPLATE PO ŽELJI, prilikom putovanja: ulaznice u muzeje i druge znamenitosti (cijene su informativne i podložne promjeni); izlet brodom po kanalima 12 €, muzej Vasa 14 €, muzej Skansen 18 €, Nordijski muzej 12 €; Vikingški muzej 17 €, muzej Kontiki 12 €, muzej Fram 14 €. U nekim muzejima vrijede posebni popusti za skupine, maturante, studente i djecu.
u usporedbi sa Londonom gdje se placa po 20-25 funti Norvržani i nisu skupi....samo što se u londonu ima i za vidjeti toga...a ovdje ne znam baš!