Adria je u principu dobra ako se gleda oprema u globalu no razočerenje je bila upravo ta najjeftinija špina u katalogu kada sam tražio koji model da stavim natrag tj htio sam postaviti istovjetni kojemu je pukao mikrokontakt! T>u se klupko počelo odmotavat!
![Snooty :snooty:](./images/smilies/eusa/snooty.gif)
Jedan od šokova je bio plasticni pod u kupaonici koji je bio napuknut i kuda je curila voda u podnicu....i jasno napravila tokom 10 godina simpatičnu štetu
![Shhh... :shhh:](./images/smilies/eusa/shhh.gif)
! To je velika manjkavost izrade jer je trebalo samo pravilno postaviti temelj za plastično korito koje su postavili na pod kupaone. Žalosno da zbog nepravilne montaže pukne plastika i curi li curi voda na drvenu podnicu ispod kupaonice.
Ulazna vrata su katastrofa kao i kod njihovih kampica jer mi slice vise na vrata kokošinjca koja bi moj djed na brzaka napravio...mala, slabašna tanjašna i tako jadna da kada ih zatvaram moram uvijek mislit kako ovo uopce radi! Katastrofa. A kada ih zatvorim na vanjsku kukicu na oplati sva se izvitopere!
Moj je kamper vanjska ljuska od plastike koja je napukla na vise mjesta i trebati ce krpanje....ajde to smo apsolvirali na Elanovoj pasari pa nece bit problema!
Unutrasnje obloge na sjedistime pohabane kao da je stado ovaca pregazilo preko njih! Jako slaba kvaliteta tkanine na prresvlakama. Sramota!
![Doh! :doh:](./images/smilies/eusa/doh.gif)
a dizajn katastrofa kao da ga dizajnirao prvoskolac,,,,
Kada gledam drveninu - namjestaj to je ona najjeftinija bukova sperploca tj iverica koja se može naci na dnu cjenika u Bauhausu....to ti je ono kada radis policu u vikendici pa ajde nije to za svaki dan pa ne moramo kupovat najskuplju, jeftinjak! Užas!
![Yellow Crying :crying-yellow:](./images/smilies/crying/yellow.gif)
Sva sreca da su bravice renomiranoga proizvođaca pa to nekako ide nutra van
Plastika gdje su smjestene boce plina pukla na nekoliko mjesta pa sada razmisljam kako to pojacat da mi ne ostanu plinske boce u lijevome retrovizoru negdje na autobahnu kamiondžiji ispod spojlera!
Zadnje stop lampe kao da vozim Tamića ili IMV samoborceka sa mercedes dizel motorom...sram me i pogledat da kamper toga godista ima tako nakazan zadnji kraj...
![Pray :pray:](./images/smilies/eusa/pray.gif)
i tu bi trebalo proraditi.
Bocne oplate one koje idu do poda ispod nadogradnje svi vijci bili popusteni i sve klimalo kada isao na tehnicki gledam u retrovizoru ono visi jedna van.....trebalo je sve pojacavat novim dužim vijcima i nosaciima...
![Yellow Crying :crying-yellow:](./images/smilies/crying/yellow.gif)
u stvari su problem nejaki nosaci jer se stedilo na pogrešnome mjsestu!
Sva sreca da je zahod tetford, friž dometic a truma kombi su grijaci prostora i vode pa zahvaljujući tim renomiranim proizvodacima poput fiat ducata i motora 2,8 tdi sve to nekako i šljaka! Al isve skupa očaj koji mi još više natjera suze ne oci kada udemu kamper istoga godista renomiranih proizvođača....
![Clap :clap:](./images/smilies/eusa/clap.gif)
bravo Adria....
Prilikom kupovine svakako obratiti pažnju na ove nedostatke...vjerujem da ni drugi nisu puno bolji ali je unutrašnjost ako niš drugo od skupljih materijala pa se ne osjećaš kao da si na crkvenim klupama...
http://www.practicalmotorhome.com/revie ... oral-670skSve u svemu da li bih opet išao na Adriu? NE!
![Thumb Up :handgestures-thumbup:](./images/smilies/handgestures/thumbup.gif)