Malo izvještaja o kampu nakon ljetovanja u njemu.
Parcele u kampu su dosta velike, čak i prevelike jer su se stranci obavezno gubili i po dvojica parkirali na jednu parcelu a da nisu ni shvatili da su na tuđoj parceli. Parcele u desnom dijelu kampa su u 100% hladu čak i prevelikom jer je tu totalni mrak koliko je gusta šuma. Najveći problem tih parcela je da u biti nisu za kampice i kampere, jer su jako dugačke a uske (staviš kampicu i ako tendu izbaciš do kraja kod susjeda si u praceli). Lijeve dio parcela je puno bolji, ali tu nemaš hlad preko cijelog dana na cijeloj parceli.
Sanitarci su "obnovljeni" prošle godine (stavljene nove pločice, nova stolarija, umivaonici, školjke, ali nisu mijenjane instalacije), pa izgledaju lijepo, ali su se sudoperi stalno štopali. Sanitarci su stalno čisti, uvijek ima papira za ruke, sapuna, WC papira, bez obzira bio vikend ili ne. Tople vode ima stalno bez obzira na gužvu.
Trgovina u kampu je dobro opremljena, cijene su nešto više nego u trgovačkim centrima, ali ništa strašno. u blizini kampa (cca 1 km) se nalaze Plodine, pa tko voli može tamo. Preko puta kampa se nalaze dvije pekare, pa peciva i ostaloga ima po izboru.
Plaža je šljunčana, a uz ogradu kampa se može biti i u hladu. U moru je u pličaku krupni kamen, a dalje je pijesak (ima i dio koji je za djecu i ne plivače gdje treba dosta daleko do dubokog).
U kampu je preko noći dosta mirno i bez buke, barem u lijevom dijelu gdje smo mi bili. Desni dio je možda malo bučniji jer se nalazi uz prometnicu.
Inače kamp je izgleda dobro zaklonjen od vjetra, jer iako je svugdje okolo puhalo i bilo nevrijeme, u kampu je to bilo dosta podnošljivo čak i u prvim redovima uz more, a gore višlje se vjetar nije ni osjetio.
Od dobrih strana bi istaknuo da postoji mjesto gdje možeš sam oprati auto bez dodatnog plaćanja, tako da je ove godine naš auto bio čak dva puta opran na moru.
U kampu nema nikakvih dodatnih sadržaja, osim betoniranog igrališta za nogomet.
Od lošijih strana naveo bi samo jedno mjesto za pražnjenje kemijskog WC-a i to u sanitarcu koji je najbliži recepciji tako da do njega ima dosta za hodanje, ako si smješten uz more. Loše je što nema neke kontrole ulaska u kamp sa strane plaže, pa sa plaže dolaze u WC i na tuširanje i oni koji nisu u kampu.
Također nekotroliraju dali netko loži vatru (a koja je zabranjena po njihovom pravilniku), tako da nju loži skoro svaki drugi gost i to naprave tolike lomače u najmanju ruku kao da će dva janjeta peći, a ne tri ćevapa!
U kampu je zabranjeno za pse i na moj upit na recepciji su rekli da je striktno zabranjeno, međutim poslije sam viđao pse po kampu i to njih dosta.
Inače u kampu je cijelo vrijeme bilo slobodnog mjesta u neparceliranom dijelu čak i u dobroj hladovini, a nerijetko se moglo naći i u parceliranom dijelu kampa.
Uglavnom mi smo zadovoljni ponuđenim, pogotovo ako se pogleda cijena (cca 200 kn + taksa), čak nam je to backup kamp za iduću sezonu ako neuspijemo rezervirati kamp iz plana "A".