Znam MaschuS, dugo sam razmišljala o tome uzeti li tako mali šator ili ne... Ali kad stavim na vagu sve faktore, zaključak je da je ovaj šator u ovom trenu jedini koliko toliko kvalitetan izbor. I presjek mojih misli izgleda ovako: prvo, idemo nas dvije same, drugo, ne znamo kako će nam se svidjeti, treće, ne znamo koliko ćemo ostati... možda ja poludim nakon tri dana sama s djetetom 24 sata na dan.
Možda njoj bude dosta svega... Ako se kampiranje pokaže kao nešto što ne želimo, taj eksperiment je koštao cca 200 eur, to možemo preživjeti.
Ako nam se svidi, lako sljedeće godine kupimo neki veći šator, a ovaj zadržimo kao pomoćni za goste. Osim toga, uvijek će nam dobro doći kod paninarenja ili još par situacija gdje smo požalili da nismo imali šator.
I baš zato ne bih sad kupovala neku skupu opremu, ma da idem sama ne bi ni stolce kupila... Muž i ja smo 10 godina ljetovali na Mljetu, jedino smo spavali u iznajmljenoj sobi, svo ostalo vrijeme smo provodili vani, visili u hammocima, vozili bicikl... sjedili na ručnicima na stijeni ili na zemlji i to je to. Mogu još jedno ljeto tako.
Što se hrane tiče, kuhalo mi zbilja ne treba... kavu ne pijem
pa zbilja neće biti krize. Najvažnije mi je da imam cjedilo u kojem ću dobro isprati staklenke slanutka i graha.
Mama će tu i tamo doturiti neku hranu... voće, povrće.
Kamp je na otoku, u njemu nema struje (osim u kafiću/fast foodu i na recepciji), nema automobila... Želim nositi zbilja čisti minimum. Zamišljam to kao plažu na kojoj i spavamo.
Stolčić kakav si linkao imamo doma, ali meni to i nije neka fora. Možda kupim ona dva iz Yiska za 60 kn. Stolić nemamo, to tražim.