E sad s obzirom da je nas Ferrino slican po izvedbi ko ovaj na linku, svasta nesto mogu reci
Dvoja vrata su odlicna varijanta jer ga razluftas za cas, nikad nije prevruce u njemu, jedino steta da ovaj model nema mrezica na oba vrata. Ali - kod ovog modela je puno problema koji su nama za visednevna kampiranja postali problem. Prvi je pitanje mjesta (obicno se za satore uvijek uzima jedna osoba manje nego je deklarirano) - znaci u ovom ce komotno spavati dvije osobe. Tri samo u nuzdi. Mi u troje vise u njega ne stanemo. Drugo - nista ne smije dirati stranice iznutra jer na tim mjestima prokisnjava - znaci madrac ne smije biti toliko velik da se naslanja na stranice. Nas je promocio zbog toga i smocili su nam se jastuci i sve. Trece - u ovom modelu nema mjesta za ruksake sa stvarima i sl, mi smo to rjesavali tako da nam je roba uvijek bila u autu, u predprostoru su nam stajale samo slape/tenisice i neseser za otici do kupaone. Cetvrto - u ovom nema presvlacenja komotnog, mi smo se ili presvlacili vani (u satoru lezecki navuces gace, grudnjak i to, ostatak vani) ili u sanitarcima. Problem je sto i predprostor nema poda, pa sve stvari stoje na blatu, unosi se dosta lisca itd. Ako pada kisa u ovome zbilja nemas gdje - ili u birtiju, ili u auto ili se lec spavat
Ili kao u nasem slucaju - frendovima u susjedni sator s velikim predprostorom
Ovaj drugi Outwell model mi se cini zgodnijim - bas zbog tog predprostora. Cini se dovoljno velik da bi se u njega mogla sloziti odjeca i obuca za preobuc, Cini mi se jedino da je kriva fotka na webu od Iglua, ona sa ormaricem u predprostoru i da je to Cloud 5, a ne 3 (vidi ovdje slike sa covjekom unutra:
https://www.be-wak.com/outwell-5-berth- ... 10417.html, to je petica, ovo je trojka:
https://www.be-wak.com/outwell-3-berth- ... 10415.html). Ima i prozore pa imas pogled
I cijena mu je bitno bolja. Ali opet - troje u to tesko stane, Cloud 5 bi vam bio bolji jer je ipak nesto veci i komotniji
Bitna prednost ova dva modela - vrlo vrlo jednostavno slaganje (pogotovo kod Outwella kojem je unutarnji dio vec zakacen) i moze ga sloziti jedna osoba bez ikakvih problema