Evo malo boljih informacija, i malo dojmova, i naravno, uvijek lrisutnih pitanja sa moje strane
Dakle mjesta na neparceliranom dijelu ima, za kampice i za velike satore, s time da je to vjerujem vrlo promjenjiva 'slika', to je ono sto sam sa bicikla vidio za vrijeme voznje danas oko 10h, ali mjesta ima, na parceliranom dijelu slabo a vjerujem da ni nema, no to bez poziva na recepciju ne treba ni spominjati.
Kamp je super, ima sadrzaja za svakoga vjerujem, slazem se sa statlerom, bazeni su u svakom slucaju spas za klince, zabavno je i razlog za dobro ponasanje, voda je morska, grijana, ono igraliste je super i adrenalinsko, oba velika tobogana su super, bazeni raznih dubina, temperature vode i namjena. Parcele su ok, hlad je neprekidno, gosti strani, na nasem dijelu je mirno. Nemam zamjerki do sada nikakvih.
Pitanjce je bezveze, zanima me kakvo je ono napusteno staro kamp naselje sa starim adriama koje sam spominjao prije dan-dva, na njegovoj je ogradi metalna ploca sa natpisom o doktoru zasluznom za proglasenje losinja ljekovitim za plucne probleme. Nekako mi je bezveze sto tamo 50-ak starih, devastiranih kampica stoji, nije za obilazak, nije za posluziti icemu, ne izgleda bas ok, ok je prisjetiti se kako je to nekad izgledalo ali ne vjerujem da je to tako za to.
Inace, od malog lošinja, stazom uokolo prema sjeveru pa nazad prema kampu je jako ruzna slika, odmah nakon izlaza iz mjesta je 'groblje' ribarica, poduprtih stupovima i drvenim gredama, opasnost za svakog radoznalog i odvaznog, a nema se sta vidjeti, bas opad, nije izlozbenog karaktera. Prije i nakon tog detalja nalaze se napusteni, razruseni i devastirani vojni objekti pretpostavljam, sa jednim tunelom za ulaz, takodjer jeziv prikaz nekih starih vremena koji propada, i onda se nailazi na spomenuti napusteni kamp, da krenete od mjesta mali losinj i do kampa cikat, cinilo bi vam se kao da se vozite nekom ruskom ili kineskom provincijom u carobnom svijetu mediterana.
No sobro, staza uokolo je odlicna, takodjer je malo adrenalinska, nasa je cerka od nepunih 7 godina odvozila citavu dionicu sa nama od nekih 5 km
|