Posle opisa par kampova,mislio sam da bi bilo interesantno dati i neke druge informacije.
Možda nekog ko još nije bio u Grčkoj, zanimaju cene na pijaci i restoranima. Razlika postoji, od mesta do mesta, tako da to
uzmete u obzir, još i ovaj podatak, da su cene iz JUNA, kada je povrće skuplje (slikano u Leptokaria juna 2011 godine).
Cene na pijaci su bile veoma slične našim, možda je nešto bilo malo skuplje,ali je razlika veoma mala. Kod nas još nije bilo
dinja i lubenica, tako da te cene ne mogu uporediti.Mogu da kažem, što se vidi iz priloženog, da cena morske ribe ubija.
Ipak je to samo sitna bela riba, mislim da preteruju sa cenama, plava riba je nešto malo jeftinija.
Možda se može kupiti nešto povoljnije kod ribara u luci prilikom istovara,a kad stigne na pijacu, ili ribarnicu, cena joj prilično
naraste. Ako ribu ne konzumirate često, možda je bolje otići na ribu u neki restoran,sebi i svojima napraviti lep ugođaj,
a nećete potrošiti mnogo više novca.Ako volite ribolov, onda naoštrite udice pa u lov, možda Vas sreća posluži i ulovite sebi
ribe, pa uz dobro Grčko flaširano crno vino napravite sebi feštu. Interesantno da tamo nema za kupiti domaće vino.
Niko ne prodaje domaće vino,pametan svet,što bi prodavao dobro vino, za taj novac nemate ništa bolje od vina, zar ne ?
Sećom, možete kupiti kozji sir i ukusne masline i eto fino meze za društvo.Malo sam udavio, ali dok pišem nadiru lepe
uspomene sa letovanja, ne zamerite.
Postavio sam i par slika sa cenama u restoranima, kao i cene brze hrane.