Statler je napisao/la:
Model ti je PRIMA a dimenzija vjerojatno 405... a ova 4054 neka njena tehnička oznaka... Pa moraš imati neke papire da ju registriraš. Koliko se sjećam ono po "babiistricu" i svjedoci više ne prolazi, a i ako prolazi javni bilježnik i šetnja za legalno rješenje iste bit će popriličan financijski izdatak.
Prozore ćeš najprije naći na njuški i avto.net I nisu baš jeftinjak. Računaj na velike prozore oko 1000 kn, a na male oko 500. Krovni ti je priča za sebe... preporuka kupi novi jer i svaki stari će odletjet - plastika jednostavno prestari!
Preplaćeno ili ne vidjet ćeš sam. Nitko ovdje ti to ne može reći napamet dok ne proba prikolicu za ručke, odozdola čekićem ne lupi po podu pogotovo po prednjim kutevima i slično...
Zbog perioda stajanja na tebi je dug put od sajli kočnica, bubnjeva, kočionih pločica, naletne, guma i felgi i još hrpe svega što treba očistiti, velikim dijelom zamijeniti jer sigurno ti neće biti zanimljivo ako ti kočnice zablokiraju dok ju opteretiš pa s obitelji kreneš na neki dalji put.
kupoprodajni ugovor sam potpisao, kapica je ležala u garaži skoro 20 godina tako da nema hrđe, koćnice još nisam pregledao. prozore sam kupio direktno od proizvođača i to recimo povoljno, dva velika i dva trapezna 400 eura :D....naravno da je prednja strana truljava :( nove gume su mi stigle treba ih namontirati još jedino ne znam di nabaviti taj poklopac krovnog prozora ???
usput može li neki link putem kojega bi mogao staviti koju sliku? a da nije imageshack