je, cijena je definitivno pomogla kad smo birali.
Mi smo prve godine bili sa šatorom. To je bio treci red od mora, ali dosta uvuceno od glavne setnice ulaz-plaza pa smo do plaze radili slovo L da ne idemo preko tuđih parcela.
Prosle godine sam kapicom odmah uz tu glavnu setnicu, ali blize ulazu. No s obzirom da je taj kamp zapravo dosta sirok, svaka parcela je jako blizu mora pa smo imali manje od 100 m do plaze.
Cijelo vrijeme smo skicali susjednu parcelu koja ima debelu hladovinu od jutra do mraka (mada je i nasa bila ok) pa smo nju rezervirali za ovu godinu. U sijecnju platili rezervaciju koji ti oduzmu kod placanja (navodno da u nekim kapovima ne vracaju rezervaciju).
Mi smo se zbilja zaljubili u taj kamp
a inace nismo tipovi koji se utabore u jednom kampu i ne mrdaju. Jednostavno ima sve sto nam treba.
U tom kampu sve parcele su jako blizu i moru i sanitarijama. Cisto je, mirno, nikad nije guzva...Setnica po obali od kampa do centra Privlake je posebno zgodna. Moj suprug obavezno odvozi rutu od sat-dva bicom do Vira, Nina, prema Zadru...
15 km imamo do Lidla u Zadru gdje su cijene vise nego ok pa se opskrbimo. Svaki dan dolazi friska riba u kamp. U sklopu kampa pivski vrt, ducan, stand sa vocem i povrcem....
Na plazi uopce ne boravimo nego se okupamo i pravac parcela. Meni jako odgovara to sto je skroz pijesak da ne razmisljam o jezincima, ostrom kamenju...Dubina vode idalna za klince da ne brinem hoce li otici preduboko i sl. (oko 1.5 metara, ovisi kako u kojem dijelu).
Ima kamp nedostataka - definitivno to sto tusevi nemaju toplu vodu nego na zetone pa se dodatno placa, ali plaza ima tus da isperemo sol pa ako i preskocimo tus jedan dan nije smak svijeta
Neko ce ti reci da je nedostatak to sto nema puno animacije, sadrzaja, događanja...ali meni je to plus jer volim pasivan kamperski laganini stil ljetovanja :D
Eto, ako te bilo sto zanima, sutra u ovo vrijeme smo dole pa ti provjerim. Inace, zvala sam ih prije par dana da provjerim rezervaciju i kazu da je kamp na 50% popunjenosti pa mjesta ima